AcasăNewsCrema politicienilor se bate pentru posturile de guvernatori

Crema politicienilor se bate pentru posturile de guvernatori

Liberalul Romeo Stavarache (foto) pofteste sa conduca Regiunea de N-E si este gata sa se ia de gat cu pesedistul Gheorghe Nichita

Spre deosebire de procesul de regionalizare, care bate pasul pe loc, fabrica de viitori guvernatori lucreaza la foc continuu, existand deja marfa pe stoc.

Liberalul Romeo Stavarache (foto) pofteste sa conduca Regiunea de N-E si este gata sa se ia de gat cu pesedistul Gheorghe Nichita

Desi nimeni nu stie cate regiuni vor fi si cum anume vor fi conduse, politicienii se caftesc deja pe functia de guvernatori. Ultimul intrat in jocul regionalizarii este Romeo Stavarache, primarul liberal al Bacaului.

Gheorghe Nichita

Care taman a explicat lumii ca experienta sa in administratie publica, combinata cu calitatea de politician PNL si vicepresedinte ALDE, il recomanda pentru functia de guvernator al unei viitoare regiuni Nord – Est a Romaniei.

In duelul cu Sorin Frunzaverde (foto) si Dan Radu Rusanu, Ilie Sarbu spera intr-o mana de ajutor data de ginerele Victor Ponta

Cum zona include, de fapt, Moldova, aspiratiile lui Stavarache intra in coliziune cu sperantele nutrite de pesedistul Gheorghe Nichita, primarul Iasiului. Care isi vede deja urbea capitala regionala si nu concepe ca liberalul bacauan sa i-o ia inainte.

Dan Radu Rusanu

Din bancile opozitiei, Gheorghe Flutur arunca si el un ochi pofticios spre guvernanta regionala, dar degeaba, bucatica este prea grasa pentru ca USL sa o scape din ciocul puterii.

Ilie Sarbu

Duelurile pentru sefia viitoarelor regiuni nu sunt insa limitate doar la plaiurile moldave, ci se poarta pe tot intinsul tarii. Astfel, un adevarat derby are loc in zona Banatului, unde pentru postul de guvernator concureaza trei grei: Ilie Sarbu (pesedist pur-sange si socru de premier), Sorin Frunzaverde (fost pedelist vopsit in culorile PNL cu doar un an inainte) si Dan Radu Rusanu (liberal cu acte-n regula).

author avatar
Simona Badulescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger