AcasăNewsCredeati ca se da batut? Dan Diaconescu A INVINS: OTV VA EMITE...

Credeati ca se da batut? Dan Diaconescu A INVINS: OTV VA EMITE DIN NOU!

A promis ca va gasi o cale sa revina din nou pe micile ecrane si s-a tinut de cuvant. Dupa ce Consiliul National al Audiovizualului (CNA) i-a retras licenta, Dan Diaconescu a reusit sa fenteze statul roman, emisia OTV urmand sa fie reluata din luna septembrie.

In ultimele editii ale OTV Dan Diaconescu spunea ca ia in calcul doua variante: transmisia din strainatate si televiziunea online. Acum, patronul controversatului post de televiziune roman a optat pentru obtinerea licentei de transmisie din strainatate, potrivit Reportervirtual.ro.

Diaconescu a achizitionat o licenta de emisie in Italia , iar postul OTV va putea emite din nou, incepand cu luna septembrie, astfel reusind sa scape si de puterea de decizie a CNA.

Se pare ca deja a fost perfectata tranzactia, iar emisia postului de televiziune va fi reluata in luna septembrie, in prezent liderul PP-DD  negociind cu societatile de cablu din Romania pentru preluarea postului, spun surse apropiate patronului OTV, citeaza Reportervirtual.ro. RCS&RDS si-a manifestat deja disponibilitatea pentru a prelua emisia „noului” post al lui Dan Diaconescu, sustin aceleasi surse.

author avatar
Alina Costache
1.069 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger