AcasăNewsCraiova: Grupare de traficanti de droguri, destructurata de procurorii DIICOT

Craiova: Grupare de traficanti de droguri, destructurata de procurorii DIICOT

O grupare infractionala specializata in trafic de droguri a fost destructurata de procurorii DIICOT, miercuri, in urma unui numar de 21 de perchezitii domiciliare realizate in Craiova.

Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT impreuna cu ofiterii de politie judiciara ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate au facut, miercuri, 21 de perchezitii domiciliare in Craiova, in vederea destructurarii unei grupari infractionale organizate specializata in trafic de droguri de risc, se arata intr-un comunicat al DIICOT.

Sursa citata arata ca, incepand cu anul 2014, suspectii, constituiti intr-un grup infractional organizat, au procurat atat din Slatina, cat si din strainatate diferite cantitati de droguri de risc, precum si substante cu efecte psihoactive pe care le-au comercializat in Craiova.

In acest caz au fost identificate in jur de 150 de persoane care consumau astfel de substante si care urmeaza sa fie audiate  de procurori.

La sediul D.I.I.C.O.T  – S.T Craiova urmeaza sa fie audiate miercuri mai multe persoane, in cauza urmand a fi dispuse masuri legale.

author avatar
Alina Costache
691 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger