AcasăNewsCraciunul politicienilor: trenulet electric, papusi, portocale si bomboane

Craciunul politicienilor: trenulet electric, papusi, portocale si bomboane

Politicienii au povestit cum arata Craciunul copilariei lor si cum il asteptau pe “Mosul”.

SARCINA. Ludovic Orban ii ajuta bunicul sa scoata vinul din butoi

Deputatul liberal Ludovic Orban isi aminteste ca, in copilarie, de Craciun, manca bomboanele din brad si impaturea la loc ambalajul de staniol.”Mancam bomboanele din pom – erau bomboanele alea invelite in staniol – si dupa aia le impatuream la loc ca sa nu se vada ca erau mancate bomboanele?, si-a amintit Ludovic Orban, mentionand ca sarbatorile de Craciun le petrecea alaturi de fratele sau,Leonard, fie acasa, fie la familia tatalui.

„Eu aveam treaba cu bunicul meu, care ma chema intotdeauna sa trag vinul. El facea vin si ma chema si pe mine sa-l ajut si il trageam din damigeana in sticle”, a mai spus Orban. Pentru europarlamentarul PDL Sebastian Bodu cel mai frumos cadou a fost trenuletul electric primit cand avea zece ani. „Am pastrat aceasta amintire pana anul acesta, cand mi-am cumparat alt trenulet si am reusit sa il instalez pe o masa electrica. Mai am si acum locomotiva si cateva vagoane din vechiul tren”, a povestit Bodu.

Hasotii a plans cand l-a vazut pe Mos Craciun

INTALNIRE. Puiu Hasotii s-a speriat de Mos Craciun

Senatorul liberal Puiu Hasotii sustine ca nu l-a asteptat niciodata pe „mos Gerila”, pentru ca in casa in care a crescut s-a spus numai „mos Craciun”.”Cand inca credeam in mos Craciun – si la mine in casa nu s-a spus niciodata mos Gerila, s-a spus numai mos Craciun – mi-aduc aminte ca impreuna cu toti fratii mei, verii si verisoarele – toti mai mici decat mine, asadar ei credeau inca si mai mult in mos Craciun – sa fi avut sase-sapte ani pe vremea aceea, un unchi de-al meu s-a facut mos Craciun si am fost teribil-teribil de impresionati. Jumatate dintre noi au inceput sa planga, unii de bucurie, altii de frica si tin minte ca era un brad foarte, foarte mare si noi toti in jurul acelui brad impreuna, bineinteles, cu intreaga mare familie.

Cred ca aceasta este cea mai puternica impresie de Craciun”, a spus Hasotti. La randul sau, liderul PSD, Victor Ponta, a marturisit ca, in copilarie, astepta cu nerabdare cadourile de Craciun, in special bomboanele si portocalele. Papusa primita de Sarbatori este cea mai frumoasa amintire a Olgutei Vasilescu. „Cea mai frumoasa amintire este o papusa pe care am primit-o intre Mos Niculae si Craciun, pe care mi-o doream foarte mult si pe care mi-a facut-o cadou mama. Era o papusa cat mine de mare”, a povestit social-democrata.

AMINTIRE. Olguta Vasilescu nu a uitat nici acum papusa primita de la mama sa

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger