Cauta

Craciun si Revelion pe Valea Prahovei – intre taierea porcului si SPA

Romanii care vor sa petreaca sarbatorile in Brasov sau pe Valea Prahovei pot opta intre o pensiune unde pot asista la taierea porcului sau hoteluri de trei, patru sau cinci stele, cu acces la SPA.

Pentru un Craciun in stil traditional, preturile la cazare pornesc de la 40 de lei de persoana pentru o noapte, insa pentru mic dejun, cina si masa festiva turistii trebuie sa plateasca mai mult.

Ca in fiecare an, proprietarii pensiunilor pun la dispozitia turistilor si diverse activitati, precum taierea porcului si pregatirea preparatelor traditionale de sarbatori, plimbari cu saniile trase de cai sau mersul la colindat.

– Pentru Revelion, pensiunile au pregatit pachete mai scumpe fata de cele de Craciun, cu preturi cuprinse intre 150 si 300 de lei de persoana pe zi, fiind incluse micul dejun, cina si masa festiva.

– Turistii care vor sa isi petreaca sarbatorile in Predeal, Poiana Brasov sau Brasov trebuie sa scoata mai multi bani din buzunar.

– De exemplu, de Craciun, pentru cazarea la un hotel de trei stele din statiunea Predeal turistii trebuie sa plateasca intre 220 si 300 de lei de persoana pe noapte, pretul incluzand demipensiune, masa festiva si un cocktail de primire.

– La o pensiune de doua stele tot in Predeal, turisii trebuie sa scoata din buzunar 180 de lei pe noapte pentru o camera, cu mic dejun inclus, iar pentru Revelion pretul pentru un sejur de cinci nopti este 80 de euro pe noapte pentru o camera dubla.

– Exista si varianta inchirierii unei pensiuni intregi. Astfel, o pensiune de trei stele in Predeal, cu o capacitate de 14-16 locuri, poate fi inchiriata cu 2.000 de euro pentru trei nopti de Revelion.

– Cei care aleg un hotel de patru stele in Poiana Brasov trebuie sa scoata din buzunar pentru Revelion intre 900 si 1.000 de euro de persoana pentru patru sau cinci nopti, avand acces gratuit la SPA.

– In statiunile de pe Valea Prahovei, preturile pachetelor turistice de Craciun pornesc de la 300 de lei de persoana si ajung la cateva sute de euro, in functie de conditiile de cazare si de beneficiile incluse in oferta hotelierilor.

– La Sinaia, pretul unui pachet turistic de Craciun intr-un hotel de trei stele este de 580 de lei de persoana si include patru nopti de cazare, mic dejun, cina festiva de Craciun, colinde, iar hotelierii promit „atmosfera de sarbatoare” in oferta facuta turistilor.

– Pentru pachetele turistice de Revelion, preturile in statiunile de pe Valea Prahovei sunt, in unele cazuri, duble comparativ cu cele de Craciun.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version