AcasăNewsCrăciun blestemat! Evenimente tragice în România

Crăciun blestemat! Evenimente tragice în România

Politia

După tragedia de la Șura Dacilor, unde mai multe persoane au murit în urma unui incendiu, în zilele de crăciun, mai multe persoane au întâlnit ghinionul vieții.

Accident cumplit în Tulcea

Un șofer de 43 de ani a pierdut marți controlul autoturismului și a intrat cu mașina într-un copac, între localitățile Valea Teilor și Alba, anunță IPJ Tulcea. Un pasager situat pe bancheta din spate a murit, iar șoferul și pasagerul din față au fost răniți ușor și au fost duși la spital.

La data de 26 decembrie 2023, în jurul orei 09:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, între localitățile Valea Teilor și Alba a avut loc un accident rutier.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului a rezultat faptul că, un bărbat de 43 de ani ar fi condus un autoturism pe DJ229, iar pe fondul neadaptării vitezei într- o curbă la stânga a pierdut controlul autoturismului , intrând într-un copac din afara părții carosabile”, transmite IPJ Tulcea.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului situat pe bancheta din spate și rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului din față, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Piromani arestați în Vrancea

În altă ordine de idei, doi bărbați , în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, au fost reținuți pentru că, prin folosirea unui lichid inflamabil, ar fi incendiat gardul unui imobil, respectiv ușa de acces a altui imobil dintr-o comună din Vrancea, anunță polițiștii.

La data de 25 decembrie a.c., polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de doi bărbați , în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În fapt, în urma sesizării din data de 25 decembrie a.c., cu privire la faptul că, persoane necunoscute au incendiat gardul, prispa și ușa de acces a două imobile din comuna Movilița, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au efectuat activități specifice, context în care i-au identificat și depistat pe cei doi bărbați cercetați pentru comiterea faptelor investigate”, transmite IPJ Vrancea.

Polițiștii arată că, din cercetări, a reieșit faptul că, la data de 25 noiembrie a.c., în intervalul 00.30-01.00, cei doi, prin folosirea unui lichid inflamabil, ar fi incendiat gardul unui imobil, respectiv ușa de acces a altui imobil din comuna Movilița, producând astfel degradări acestora.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere – două acte materiale, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu.

CITEȘTE ȘI

Imagini din dronă cu amploarea dezastrului de la „Ferma Dacilor” din Tohani. Urmările incendiului devastator – VIDEO

author avatar
Mihail Ioan
317 afisari

4 COMENTARII

  1. Bă, ziaristul lui ”pește prăjit”, nu Crăciunul este blestemat, ci papagalii care fac tâmpenii, tâmpenii ca a ta (dai titlu cretin articolului pe care l-ai scris).
    Poate în anul care vine te …. deștepți un pic.

  2. Bre jurnalistule Mihail Ioan alt titlu n-ai gasit?!?!? Cum adicā „Crāciun blestemat”?!?!? Bai, taica, fii atent !

  3. Alt blasfemiator care mîzgălește la National! Dacă sint accidente,incendii inseannă că Crăciunul este blestemat? Sau că sinteti voi anticreștini?

  4. Craciunul e blestemat sau noi,cei care l-am scos pe Dumnezeu din sufletul nostru?Craciunul este de vina ca noi ,in loc sa cinstim si sa ne bucuram de Nasterea Domnului ,umblam ca niste zombie prin marketuri ca sa ne umplem burtile?Nu cumva Craciunul a devenit pentru multi dintre noi doar un prilej de imbuibare?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger