AcasăNewsCozmin Gusa, viitorul prim-ministru

Cozmin Gusa, viitorul prim-ministru

Cozmin Gusa, omul care, alaturi de Rares Bogdan, va baga spatiul Schengen in Romania si-l va da la kil

Oricat ar parea de paradoxal, Cozmin cel cu „gusita si cheliu” (vorbe rupte dintr-un cantec de-al lui Andries) este singurul roman apt sa ocupe functia de premier. Stie absolut totul, asa cum ii sade bine unui prim-ministru. Se pricepe la relatiile Romaniei cu Universul, stie tainele pupatului in fund prin intermediari si vrea sa faca ordine in politica. E de ajuns. Pentru restul de probleme exista consilieri si ministri. Nici la Ciolos nu e altfel. De ce nu ar fi el prim-ministru?

Cozmin Gusa, omul care, alaturi de Rares Bogdan, va baga spatiul Schengen in Romania si-l va da la kil

Pana in clipa de fata, nimeni nu da ca sigur vreun premier. Cine stie tace. Iar cine tace, minte. In timp ce se banuiesc nume ca Ciolos si Vasile Dancu, caci Dragnea si Tariceanu au iesit din carti, Gusa sta linistit si asteapta momentul decisiv.

Mai tare ca DNA

Partidul lui exista si se uita la organul lui. Organul de presa, zic. O televiziune care ameninta canalele de deasupra din audiente, alea cu desene animate. Partidul celor 1.000 de telespectatori, caci Romania e o tara mica si lumea mai pleaca si in concedii, ii soarbe cuvintele cu nesat. Am vrut sa spun prostiile.

În 2009 era secretar general al PSD. Apoi, în scurt timp, a muscat mâna care l-a hrănit

Poti sa nu ai incredere in omul care are in palmaresul consilierii nume grele ca Nastase, Geoana, Vantu sau Vanghelie? Poti, e drept, dar atunci se duce naibii disciplina de partid. Acum, ca Nastase a ajuns la puscarie de vreo doua ori, de prea putine ori, zic unii, ca Vantu face naveta intre libertate si inchisoare, ca Geoana a pierdut alegerile si ca Vanghelie a trecut si el pe la mititica, si inca nu si-a terminat periplul, e doar chestie de ghinion. Dar, dintr-un anume punct de vedere, Gusa e cel mai potrivit om pentru functia de premier. Face o curatenie politica mai apriga decat DNA. De cine se apropie, ori ajunge la gherla, ori se compromite definitiv si nu ii mai ramane decat sansa de a se gudura pe la poarta vreunui alt partid in vederea adoptiei.

Nu uitati sa iubiti Romania!

Poate ca Iohannis se gandeste la Ciolos ca viitor prim-ministru. Poate joaca la cacealma. Poate il vrea pe Dancu, cuiul infipt de PSD in gardul Guvernului. Dar asta este in contradictie cu analiza politica a lui Gusa, care un senzor anti PSD bagat in „cheliu”, caci PSD a fost si este dusmanul Romaniei, de la infiintarea lui si pana in prezent. O gasca de securisti batrani, de profitori ai comunismului, care s-au intins ca o caracatita si au acaparat totul. Aoleu, mama, ce le-a spus! Pai, nu e acelasi PSD pe care Gusa l-a slujit temeinic pana a sarit gardul in curtea PD si i-a fost lui Basescu director de campanie? Ce s-o mai lungim, asta este omul de care tara are nevoie. Un om care da cu barda in fostii prieteni, ajunsi adversari intre timp. Un om care stie tot, mai putin de ce nu il remarca Iohannis. Un analist politic -hai ca i-am zis-o si eu! – de mare finete, care face jocurile tuturor si ale lui, sub sloganul dat lui Rares Bogdan sa-l racneasca seara de seara. Ala cu „nu uitati sa iubiti Romania!”.

author avatar
Valentin Boeru
2.947 afisari

4 COMENTARII

  1. Ar pupa si acum , dar nu mai sta nimeni la pupat. Nu credeti ca s-au lamurit toti pretendeti cine este asa zisul consultant politic. Ce a facut pe unde a fost cit si la Realitatea TV unde i-a dus in faliment si cu o datorie imensa la stat nu il mai solicita nimeni nici la o discutie oarecare. Daca a vazut ca nu mai este solicitat a inceput cu bombe gen ca stie informatori altora, o manipulare de tip stalinista.Asa ca dl. Gusa ati lasat pupatul lasati si manipulatul ca nu merge.

  2. BA,TEMNELILOR SATANICI,VOI VA BATETI JOC DE ROMANIA.? UNDE DRACUL S-A NASCUT PURADELUL ZMECHERAS,UNSUROS SI MANGLITOR DE EURO.UN BORFAS NENOROCIT,O S-O IA LANGA EL CIRCAREASA ANAL
    FETA SI PITICA,FARA SCOALA SI DE 150 mm.AIA PROSTA SI TORCATOARE DE VORBE,DE LA IREALITATEA
    TV,UN CLOSET DE URINAT PE MOACELE TUTUROR PUTORILOR.BA,ZDRULA,DUTE IN MATA DE BOU SI SATAN.
    HAI SICTIR,CANALIE LIBELALE SI JO-HAN PIPI.HUO,LA OASE.!!

  3. PITICUL PORNO SI FARA PAR PE MECLA,DAR CU PAR PE LIMBA,A FOST,ESTE SI VA FI SERVITORUL MEU,
    PE CARE IL SCUIP INTRE OCHI,IN FIECARE ZI.OFITERUL SIFILON-DE LA SIFILITIC IN CREIER-,NU ARE
    MOACA,DECAT DE GRAJDAR SI MATURATOR IN CURTEA COREANULUI FRAIER-HOT DE 7 CASE SI 3 COPII-CU
    NUMELE DE PUSCARIAS;JO-HAN-PIS.BA,MACULATURA DE AGENT RUS,CAND TE CHEAMA MARELE PUTIN.!!
    ZDREANTA UTECISTA SI FRAIERISTA,LA BALACEANCA….CU LIBELALII TAI DE 3 COPEICI.CHELOSULE DE
    JEG.SA MA PUPI IN CUR DE 10 MILIOANE DE ORI.

    PS.SA-MAI DAI VALIZA INAPOI,SI BANII,DE LA IREALITATEA MATII.TAMPITELUL MEU DRAG.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger