AcasăNewsCozmin Gusa: Ponta si-a dorit mereu sa candideze la Presedintie

Cozmin Gusa: Ponta si-a dorit mereu sa candideze la Presedintie

Analistul politic este de parerea ca Victor Ponta si-a dorit mereu sa candideze la Presedintie. Insa, asta nu inseamna ca s-ar descurca prea bine, din contra.

Cozmin Gusa spune ca Ponta este si prea tanar pentru a fi presedinte, dar nici nu a fost manager niciodata, iar acest lucru va fi destul de vizibil atunci cand va conduce o tara intreaga.

„Victor Ponta a fost de la inceput candidat, faptul ca s-a jucat acel teatru pentru prosti, pentru ca el s-a vrut candidat intotdeauna. Ii place puterea, ideea de premier si atunci aceasta zona de reprezentare al Presedintiei l-ar aranja. Nu el este de condamnat, ci cei care il promoveaza mereu, care-i inoculeaza ideea ca ar putea fi bun in acea pozitie. Ponta nu a fost manager niciodata, e greu sa-ti faci stagiatura de manager din postura de premier. Victor Ponta nu este la varsta la care sa exercite aceasta functie complicata in vreme de razboi. Geona si Oprescu – exista o nostalgie a amandurora – cu ei echipa din jurul lui Victor Ponta se joaca. Iar Mircea Geoana care nu este inca uzat ca politician e folosit ca tentativa de credibilizare a lui Ponta. Cei din jurul lui Ponta isi dau seama ca daca cineva din partea PSD ajunge cu Antonescu in turul doi, candidatul PSD pierde”, a declarat Cozmin Gusa in emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

 

author avatar
Andra Nesu
506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger