AcasăNewsCozmin Gusa: Ponta s-a mutat la MAPN pentru a prelua imaginea pozitiva!

Cozmin Gusa: Ponta s-a mutat la MAPN pentru a prelua imaginea pozitiva!

Consultantul politic Cozmin Gusa crede ca premierul Victor Ponta si-a mutat biroul in sediul MAPN pentru a prelua din imaginea pozitiva a Armatei.

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca, pentru a evita alte inscenari, si-a mutat biroul in sediul Ministerului Apararii, unde orice intrare este inregistrata ca intr-o unitate militara. Consultantul politic Cozmin Gusa crede insa ca mutarea lui Ponta are, printre altele, rolul de a prelua din imaginea pozitiva a Armatei.

„Daca aceste lucruri nu ar fi de ras, ar fi de plans. O sa incerc sa descifrez pentru cei curiosi de ce aceste lucruri neobisnuite, ciudate, care, pe langa faptul ca putem rade de ele, trebuie sa fim convinsi ca ne fac de ras in fata altora. Din nefericire, Victor Ponta este si victima propriului temperament extrem de sensibil la critici de presa, dar si din putina cunoastere de marketing politic este si vitima consilierilor pe care ii are. Daca nu ar fi asa, ar fi inteles ca aceasta minciunica cu picioare scurte, potrivit careia el s-ar muta la MAPN ca sa fie mai in siguranta, nu ar fi devoalata foarte repede pentru ca treburile stau cu totul altfel. Laboratorul de consilieri al premierului si presedintelui PSD i-au spus: ‘Singura institutie care a crescut in ultimul an este Armata. Foloseste aceste prilej si prefa-te ca nu intelegi ca Duicu era ascultat cu mandat pe telefonul sau mobil, deci nici vorba de microfoane in biroul premierului, si ca sa fii in siguranta sa sa te victimizezi inca o data in fata lui Traian Basescu, te muti la Armata, ca sa te apere Armata cu ministrul tau, care-i subalternul lui Gabriel Oprea si acolo esti in siguranta, dar de fapt vei prelua parte din imaginea publica pozitiva a Armatei’. Asta a dorit si doreste sa faca de fapt, intr-un mod jalnic, Victor Ponta”, a spus Cozmin Gusa.

„Vestea trista este ca, daca e in stare sa faca asemenea strategii, Ponta are o parere foarte proasta despre inteligenta romanilor si despre capacitatea unora din presa de a reactiona, pentru ca am simtit nevoia sa fac aceste comentarii, vazand ca marea majoritate a presei nu se sesizeaza de acest truc ieftin al lui Ponta. Ca sa preia credibilitatea Armatei, s-a mutat in sediul MAPN, nerespectand legea. S-a dus acolo si s-a facut de ras, cum s-a facut si ieri cand a inventat subiectul cu amenintarea la adresa Gabrielei Firea si a sotului primar Pandele, cercetat in vreo 34 de dosare, tocmai ca sa nu raspunda acelor intrebari grave care i-au fost adresate de la nivelul instituiei prezidentiale si la fel cum a inventat acea postare ciudata pe Facebook, in care ne-a anuntat ca el pleaca din politica. Pai cum sa facem, mai putem sa-l comentam serios pe Domnul Ponta sau il comentam ca pe un gaga?”, a mai spus Gusa.

author avatar
Alina Costache
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger