AcasăNewsCozmin Gusa, despre intentia lui Stroe de a se alatura PSD: Da...

Cozmin Gusa, despre intentia lui Stroe de a se alatura PSD: Da dovada ca e UZAT

Cozmin Gusa a criticat dur intentia lui Radu Stroe de a se alatura social-democratilor, spunand ca asta face dovada „uzurii” sale. Mai mult, acesta tradeaza faptul ca se lasa condus de PSD, a mai spus consultantul politic.

„Radu Stroe, cu aceasta declaratie pe care a facut-o legata de inscrierea sa in PSD, a distrus toata aceasta butaforie pe care Ponta si strategii sai au construit-o pentru ca in mod evident un om care este exclus din PNL poate sa se gandeasca sa fie independent ori sa se gandeasca sa se afilieze unor altor grupuri de dreapta. Dar sa spui ca deja te gandesti sa schimbi PSD este evident ca deja te-ai plictisit, esti usor uzat si fugi repede in PSD, acolo de fapt de unde ti se dau comenzile”, a spus Cozmin Gusa, intr-o interventie la Realitatea TV.

Radu Stroe a fost exclus, luni, din PNL, decizie luata de Delegatia Permanenta a PNL cu o majoritate covarsitoare de voturi. „Mi se pare ca mare lucru nu mai e de sperat in acest partid”, a spus Stroe, precizand, totodata, se gandeste sa se inscrie in PSD.

Foto: pesurse.ro

author avatar
Alina Costache
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger