AcasăNewsCozmin Gusa: Avem un parlament de pupincuristi

Cozmin Gusa: Avem un parlament de pupincuristi

Cozmin Gusa considera ca Regele Mihai trebuia sarbatorit in familie, nu in Parlament

Cozmin Gusa a criticat spectacolul oferit de parlamentarii romani cu ocazia discursului Regelui Mihai, sustinand ca demnitarii au jucat un teatru ieftin.

Cozmin Gusa considera ca Regele Mihai trebuia sarbatorit in familie, nu in Parlament

Sedinta solemna din Parlament i-a lasat un gust amar lui Comzin Gusa, care ii acuza pe senatori si deputati de ipocrizie. „S-au ridicat in picioare sa il aplaude pe unul pe care de fapt il detesta. (…) Consider un spectacol de prost gust ce s-a intamplat marti in Parlament, pentru ca s-a dovedit inca o data ca avem un parlament de pupincuristi, niste oameni care au inteles ca e trendy sa fii monarhist doar pentru ca Basescu a avut o opinie istorica impotriva”, a declarat Gusa, precizand ca multi dintre parlamentari „nu fac diferenta dintre Carol I si Carol al II-lea „.

Victor Ciorbea si Ilie Nastase, decorati de fostul suveran

In cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Elisabeta, Regele Mihai I a decorat, ieri, o serie de personalitati din Romania, Europa si SUA. Distinctiile au fost acordate pentru sprijinul constant fata de valorile perene ale familiei regale in domeniile cultural, politic, civic, afacerilor si sportului. Victor Ciorbea, Ilie Nastase, Mihai Sora si Guy Pochelon, consilier privat al majestatii sale regele, au primit Decoratia Regala Nihil Sine Deo.

author avatar
Adelina Ionicel
783 afisari

6 COMENTARII

  1. Perfecta dreptate. Cand ii vezi pe iliescu si nastase ca ling de zor unde au scuipat te apuca greata . Ce fel de demnitate au ? le-am scris numele cu literae mici ca asa merita.

  2. la pupat orice gusa este rege , dar nu-i iese nimic asa ca pletosule atotstiutor cinta la alta masa..

  3. regele îl decorează pe victoraș,iar el se duce să se pupe cu băsescu la cotroceni ! bravos monarhist, mon dieu vistoraș !

  4. Asa e domne, avem un Parlament de pupincuristi. Unii au ramas pe dinafara. Ca Gusa de exemplu,un nenorocit de lingau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger