AcasăNewsCOVID-19/Iohannis cere vigilență la punctele de trecere a frontierei: Contez pe voi!

COVID-19/Iohannis cere vigilență la punctele de trecere a frontierei: Contez pe voi!

După ce s-a adresat românilor din afara țării, cerându-le din nou să nu revină acasă de Paști, Klaus Iohannis a avut un mesaj special și pentru lucrătorii de la punctele de trecere a frontierei.

„Vreau să fac un apel special și către forțele de ordine, inclusiv cele din punctele de trecere a frontierei. Misiunea voastră este de a-i proteja pe cetățenii României și aceasta înseamnă, în aceste zile, să asigurați cu fermitate respectarea legilor și a ordonanțelor militare. Fiți vigilenți! Intervenția voastră rapidă și fermă poate salva vieți! Contez pe voi să vă onorați cu responsabilitate această datorie și vă mulțumesc pentru sacrificiile pe care le faceți!”, a transmis președintele, de la Cotroceni, în contextul în care, în ultimele zile, s-a subliniat în numeroase rânduri că la PTF de la Nădlac 1 sunt mulți oameni care intră în țară pe jos.

„Închidem Suceava, dar nu închidem punctul de frontieră Nadlac 1 pentru cei care trec granița pe jos. Aceștia continuă să vina și să vină, și să vină. Intră în oraș, în magazine, în benzinării. Merg la gară și iau trenul până la Arad și de acolo schimbă și pleacă unde le e destinația finală. În afară de o declarație, nimic. Nimeni nu știe exact dacă oamenii aceștia sunt sau nu sunt pozitivi (…)”, atrăgea atenția, zilele trecute, senatorul PSD de Arad Mihai Fifor.

sursa foto: presidency.ro

163 afisari

3 COMENTARII

  1. Astia „s-au facut ca lucreaza”,iar peste vreo trei luni ne vor comunica veseli ca au rezolvat-o cu fondul de pensii!

  2. Ce vigilenta Mutulica la frontiere???Au trecut pana acum sute de mii din zonele rosii care au mintit ca vin de la 10 km.Nu ii mai punem pe aia care au venit cu RATA zburatoare pana v-ati prins voi de jmekerie,vai de capul vostru de incompetenti.Mai apare si damblagiul ala de la Sanatate astazi si ne vorbeste 40 de minute despre ce cumparaturi vor face si despre niste cifre scrise de o sluga de a lui,cifre si bilanturi care nu intereseaza pe nimeni.Despre MASURI CONCRETE,ioc!!!!!Nimic!Zero!Vai de capul nostru cu asemenea „conducatori”.

  3. DA si mie mi e dor dar nu de femei cinstite ca nu aveti ci de :tantea babuina ,alina etc curve de prestigiu national Sotul babuinei se spargea in fund cu un alt limberal iar babuina rupea paturi Tu bai curva de la TIRASPOL vezi ca ai behait deajuns iar tara a ajuns la groapa de gunoi gunoaielor !Leul a ajuns pe culmi nebanuite cu marele ,,nostru ”carmaci fatalau si cu strigoiu vostru drogat.Vela ,Costache,prostul OROS de la agricultura care a uitat de fondurile europene pentru plata subventiilor agricole Din cauza lui agricultorii vor primi doar un sfert din banii ce li se cuvinDeci despre ce vorbim bai animal drogat si nebun?Bai limberalule!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger