AcasăNewsCOVID-19. Încă trei români au murit în străinătate/ Sunt 58 de decese...

COVID-19. Încă trei români au murit în străinătate/ Sunt 58 de decese în diaspora

”Le dorim colegilor infectați, din păcate, cu noul coronavirus, să treacă repede și cu bine peste această încercare”, transmit oficialii CJ Ilfov.

Datele actualizate prezentate vineri cu privire la situația conaționalilor aflați în alte state arată că 727 de români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19.

Din informarea făcută publică vineri la ora 13 de Grupul de Comunicare Strategică rezultă că în Italia sunt cei mai mulți compatrioți diagnosticați pozitiv în urma testării pentru COVID-19. Mai exact, GCS transmite următoarele cifre: „422 în Italia, 196 în Spania, 26 în Franța, 13 în Germania, 55 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia, 2 în Indonezia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia”.

Din nefericire, în ultimele 24 de ore au fost consemnate alte trei decese în rândul unor români confirmați cu noul coronavirus în diaspora – unul în Franța și două în Marea Britanie. Astfel că, se știe că „de la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 58 de cetățeni români aflați în străinătate, 13 în Italia, 15 în Franța, 18 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, unul în Belgia și unul în Suedia, au decedat”.

La nivel național, noile cifre arată astfel: 8.067 de persoane infectate cu noul coronavirus, 1.508 dintre acestea fiind declarate vindecate. Din păcate, 400 de persoane confirmate cu COVID-19 în România și-au pierdut viața.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger