AcasăNewsCOVID-19: 127 de noi cazuri, în ultimele 24 de ore. Totalul cazurilor...

COVID-19: 127 de noi cazuri, în ultimele 24 de ore. Totalul cazurilor confirmate în România: 17.712

Din câte se poate observa privind cea mai recentă raportare oficială, România înregistrează o scădere semnificativă a numărului de noi cazuri de îmbolnăvire, față de intervalul precedent. Joi, fuseseră raportate 198 de cazuri noi, în timp ce miercuri 196.

Din câte informează vineri Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 127 de noi cazuri de îmbolnăvire la nivel național. Astfel că „până astăzi, 22 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate și externate.”, precizează autoritățile.

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), Suceava continuă să aibă cele mai multe cazuri confirmate la nivel de județe – 3.455, urmat de București – 1.701 și de județele Neamț – 859, Botoșani – 697, Arad – 695, Brașov – 670, Mureș – 660 și Hunedoara – 620.

În acest moment, 200 dintre pacienții internați în spitale se află la Terapie Intensivă, sub atenta monitorizare a cadrelor medicale.

„Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 352.647 de teste”, mai transmite GCS.

De asemenea, cifrele actualizate indică faptul că pe teritoriul României sunt 8.968 de persoane în carantină instituționalizată și alte 48.643 în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

„Totodată, până acum, 1159 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat”, precizează GCS în informarea de vineri.

257 afisari

2 COMENTARII

  1. Si iata cum corona își numara clipele pe plai mioritic. Hâda cu chip de mina marina isi tareste hoitu in chinuri neinchipuite sa mai traiasca sa ce sa mai nimiceasca. Piei hâda hapsana fara de inima!

  2. Ridic acest micut paharel de palinca ? in cinstea dispariției fataliste a ta micuta hâda parazita .
    Pana la capat cu eroism ficiori dezinfectaza respiratia!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger