AcasăNewsCotroceni: Iohannis, invitat de Merkel si Macron la semnarea Tratatului franco-german

Cotroceni: Iohannis, invitat de Merkel si Macron la semnarea Tratatului franco-german

Relatiile dintre Klaus Iohannis si Angela Merkel, tot mai apropiate

In doar cateva zile, Klaus Iohannis va merge in Germania, la Aachen, unde va avea loc un eveniment important.

Este vorba despre ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare si integrare franco-german. Evenimentul va avea loc pe 22 ianuarie, adica martea viitoare, la Primaria din Aachen.

Din cate s-a anuntat in cursul acestei zile dinspre Cotroceni, Klaus Iohannis va participa la eveniment „la invitatia Cancelarului Republicii Federale Germania, doamna Angela Merkel, si a Presedintelui Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron”, urmand sa se alature presedintilor Consiliului European si al Comisiei Europene, Donald Tusk si, respectiv, Jean-Claude Juncker.

Mai mult, Administratia Prezidentiala anunta ca seful statului va sustine un discurs la ceremonia de la Aachen, respectiv la semnarea tratatului bilateral ce are drept fundament politic si juridic Tratatul franco-german datand din 1963. „Cu acest prilej, Presedintele Klaus Iohannis, care reprezinta Romania in calitate de Presedintie in exercitiu a Consiliului Uniunii Europene, va sustine o alocutiune”, se precizeaza in comunicatul transmis de la Cotroceni.

257 afisari

2 COMENTARII

  1. trei paraziti ai Vaticanului(+iHS+) se intalnesc pentru, ca sa ce ?”Tratatul de cooperare si integrare franco-german”?pe cine intereseaza mizeria asta?…..ANUL 2019 este anul cand Romania va iesi din tarfa sovietica UE a Vaticanului. Romania are o intelegere strong cu America,cu America lui Thomas Jefferson,cu administratia Trump-o natiune care nu are granite aia nu mai poate fi numita o natiune-Romania va avea granita cu mizeria corporatista UE.va fi un gard precum cel de la granita cu Mexicul.Romania va redeveni o Republica Constitutionala si nu mizeria de democratie cum a fost pana acum,democratie vomitata de gunoaiele neomarxiste de la SNSPA,deci Constitutia va trebui modificata,modelul este cel american. https://www.youtube.com/watch?v=E1Y8Q9Vr1Qo

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger