AcasăNewsCostineștii de azi: Salvamar SNOPIT de iubitul fetei salvate

Costineștii de azi: Salvamar SNOPIT de iubitul fetei salvate

Un salvamar care a încercat să salveze o fată ce risca să se înece pe plaja din Costineşti, din cauza curenţilor mării, a fost bătut de iubitul tinerei, un cetăţean marocan. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit Poliţiei Constanţa, un salvamar din Costineşti, în vârstă de 43 de ani, a depus, duminică, plângere penală pe numele unui bărbat de 19 ani, spunând că l-a agresat. Oamenii legii au stabilit că salvamarul ar fi strigat-o pe prietena tânărului, atenţionând-o pe aceasta să iasă din apă, întrucât existau curenţi puternici. În urma unui conflict spontan, iubitul fetei, un cetăţean marocan, l-a lovit pe salvamar în zona feţei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

 

Sursa foto: Facebook

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
659 afisari

4 COMENTARII

  1. Marocanii ăștia sunt foarte arțăgosi, nu trebuie lăsați sa intre în tara8nici măcar ca turiști, sunt violenți, a apărători, au senzația ca sunt miezul din dodoasca.

    • Crezi ca maramuresenii sau bistritenii sau sucevenii sunt niste delicati ?
      Aia din tribul cu palarii mici sunt renumiti in Italia si Spania pentru munca, dar Doamne Fereste sa-i superi… nici mafia sarba sau albaneza nu a indraznit sa-i deranjeze…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger