AcasăNewsCostin Mărculescu a murit! Corpul intrase în putrefacție! BOMBĂ: drama neștiută din...

Costin Mărculescu a murit! Corpul intrase în putrefacție! BOMBĂ: drama neștiută din viața artistului!

Costin MărculescuCostin Mărculescu

Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri seară, 10 iunie, în locuința sa. Trupul artistului zăcea în putrefacție în cadă, semn că decesul s-a produs cu 4-5 zile în urmă.

Vecinii nu mai știau nimic de Costin Mărculescu de câteva zile; la telefon nu a răspuns și nici la obișnuita plimbare a câinelui n-a mai fost zărit.

Miros de putrefacție la ușa apartamentului lui Costin Mărculescu

Din primele informații, furnizate în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, vecinii au fost cei care au anunțat administratorul imobilului că pe palierul unde locuiește Mărculescu persistă un miros îngrozitor, de putrefacție, și doar la ușa actorului nu răspunde nimeni.

La fața locului au ajuns imediat poliști, specialiști de la descarcerare (pompieri), precum și o ambulanță. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să taie ușa cu un fierăstrău electric. Din primele clipe când au pășit în locuință și-au dat seama că cele mai îngrozitoare temeri se vor adeveri.

Trupul lui Costin Mărculescu, în descompunere în cadă

Fără viață, trupul lui Costin Mărculescu era întins în cadă, într-o stare avansată de descompunere. Cel mai probabol, decesul a avut loc cu 4-5 zile în urmă.

Ultima persoană care a vorbit cu actorul este buna sa prietenă Mara Bănică, un scurt dialog purtat în urmă cu o săptămână.

Costin Mărculescu, sinucidere sau infarct?

Cea mai plauzibilă variantă a morții lui Costin Mărculescu este infarctul miocardic. Totuși, apropiații actorului nu exclud nici varianta unei sinucideri!

Din câte se știe, Mărculescu intenționa să lanseze o carte la sfârșitul acestei luni, când urma să împlinească 51 de ani (pe 29 iunie).

Drama neștiută din viața lui Costin Mărculescu

Deși cu fiecare apariție tv poza într-un bărbat elegant și fericit, Costin Mărculescu ducea în suflet o mare durere. Academia care îi purta numele fusese falimentată, iar datoriile l-au împins pe artist într-o gaură financiară din care cu greu și-a revenit. Părăsit de așa-zișii prieteni, a pierdut și vila din Pipera în care locuise, fiind nevoit să se mute într-un apartament de bloc.

De altfel, chiar Costin Mărculescu recunoștea că problemele financiare au făcut parte din viața lui în ultima perioadă, însă tocmai asta l-a ajutat să vadă mai bine cine-i vrea binele și cine îl caută doar din interes.

author avatar
Andreea Vlad
1.256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger