AcasăNewsCostin Georgescu, fost director SRI, a murit. El era internat la o...

Costin Georgescu, fost director SRI, a murit. El era internat la o clinică din Elveția

Costin Georgescu, fost director al Serviciului Român de Informații, a murit, vineri, la vârsta de 81 de ani. Acesta era grav bolnav.

Familia hotărâse să-l transfere la un spital din Elveţia.

Cine a fost Costin Georgescu?

Născut la Craiova, în februarie 1942, Costin Georgescu a fost membru PNL. El a fost parlamentar, deputat, în perioada octombrie 1996 – iunie 1997.

La data de 26 mai 1997, Costin Georgescu a fost numit în funcția de director al Serviciului Român de Informații prin Hotărâre a Parlamentului României, adoptată în ședința comună a celor două camere.

El a demisionat din această funcție în decembrie 2000, după pierderea alegerilor de către CDR 2000.

În ianuarie 2001, Costin Georgescu a fost acreditat în calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Cipru, fiind rechemat în țară la data de 24 august 2004.

A fost vicepreședinte al Comisiei de apărare

După finalizarea studiilor, a lucrat ca inginer, șef de șantier, șef grup de șantiere, director tehnic proiectare și director de trust de construcții. De asemenea, a fost director de dezvoltare la Societatea “R” SA, societate din care făcea parte “România Liberă” (1992-1996).

În calitate de deputat, a îndeplinit funcția de vicepreședinte al Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților. El a demisionat din Parlamentul României la data de 2 iunie 1997, fiind înlocuit de Dan Coriolan Simedru.

author avatar
Andrei Ștefan
822 afisari

11 COMENTARII

    • nu si cand vine vorba de spurcaciunile securiste! ODIHNEASCA-SE IN CHINURI! pacat ca atrait asa mult. Ideal ar fi fost sa nu existe sau macar sa nu faca ce a facut!

  1. Securistii globalisti doar prin Elvetia mor, este rusine mare sa mori ca orice sarac in Romania…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger