AcasăNewsCOSR, agentie imobiliara

COSR, agentie imobiliara

Olimpiada de la Rio poate fi momentul zero al sportului romanesc, punctul din care lucrurile trebuie sa ia o alta turnura. Mai jos decat aceasta editie nu putem cobori, de aceea e necesar un restart.

Departe de pretentiile si asteptarile noastre, rezultatele din Brazilia reflecta strategia MTS si COSR pentru J.O. 2016. De ministerul si activitatea Elisabetei Lipa urmeaza sa ne ocupam cat de curand, acum doar atragem atentia asupra a ceea ce s-a intamplat si se intampla in continuare la Comitetul Olimpic.

De numele lui Octavian Morariu se leaga afacerea echipamentelor contrafacute, o combinatie urat mirositoare, care pute pana hat, departe, in curtea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice. Dar parca nici sub mandatul lui Alin Petrache nu zarim vreo schimbare majora. Preocuparile par aceleasi, ale unui businessman si chiar putem spune ca COSR s-a transformat intr-o agentie imobiliara. Afacerea pe care o prezentam are toate datele unei astfel de tranzactii.

In zona Arcului de Triumf, chiar langa stadionul de rugby, COSR beneficia de un teren liber pe care se chinuia de ani de zile sa-l valorifice. Dupa mai multe incercari esuate, spatiul i-a fost inchiriat lui Remus Nica, baiat descurcaret, bucatar cu staif si cunoscut romanilor din emisiunea „Cireasa de pe tort” (Prima TV). „Am facut un contract pe 10 ani, cinci ani inchiriere cu cinci optiune de prelungire”, ne-a declarat Remus, cel care a renuntat la centura neagra in karate pentru sortul alb de bucatar si a deschis in curtea Comitetului Olimpic o croissanterie.

Lunar, COSR se alege cu o chirie de 1800 de euro, ceea ce inseamna ca in 10 ani ar urma sa incaseze 216.000 euro. Asteptam ca urmatoarea tranzactie imobiliara derulata prin agentia COSR sa propuna alte cifre, conforme cu staiful presedintelui Alin Petrache.

  • Zilnic, terasa din ograda COSR trebuie sa asigure cate un meniu gratuit pentru sportivii federatiilor aflate in zona.
author avatar
National
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger