AcasăNewsCoșmarul unor studenți francezi, după ce au închiriat un apartament în Iași....

Coșmarul unor studenți francezi, după ce au închiriat un apartament în Iași. Bătuți și amenințați cu „țiganii”. Ce le-a cerut proprietara

bataieCoșmarul unor studenți francezi, după ce au închiriat un apartament în Iași. Bătuți și amenințați cu „țiganii”. Ce le-a cerut proprietara

Doi studenți francezi au avut parte de o experiență extremă după ce au închiriat pentru șase luni un apartament în municipiul Iași.

Proprietarul, o femeie, a avut pretenții ca cei doi să plătească, pe lângă chirie, și întreținerea altor apartamente. Pentru că tinerii au refuzat, au fost evacuați cu forța din casă, bătuți și amenințați ”cu țiganii”.

Francezii erau studenți la medicină

A urmat apoi un scandal și un proces pentru distrugere, violare de domiciliu și lovire, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Studenți la UMF, L. și C. B. au închiriat în 2018 un apartament în centrul municipiului Iași. Timp de șase luni, din ianuarie până în iulie, cei doi frați urmau să plătească 550 de euro lunar, la care se adăugau cheltuielile uzuale cu întreținerea și utilitățile, conform contractului.

Doar că proprietara le-a cerut să achite și facturi de la alte apartamente pe care le deținea, studenții refuzând să plătească și întreținerea altor locuințe.

Proprietara i-a bătut cu coada măturii

„Vii să-mi aduci bani, da sau nu? O să calculez când plecați ce mai e de plată la energie, adu-mi bani cât poți de repede, am sunat la țigani, mai aștept puțin”. Nu a trecut mult, iar amenințarea a fost pusă în practică.

Femeia s-a ținut de plan, așa că a intrat cu forța în apartament, însoțită de un bărbat, și i-a bătut pe cei doi chiriași cu o coadă de mătură și a amenințat cu un aparat cu electroșocuri, apoi le-a scos cu forța lucrurile pe casa scării.

author avatar
Andreea Vlad
656 afisari

6 COMENTARII

  1. Studenti la medicina… Am deasupra asemenea personaje inca din 2019, tot la medicina, niste tzi gani din Palestina: beau, dupa aia se drogheaza iar la urma fac trenuletul si se ard in bijboaca. In rest muzica la maxim , rugaciuni cu alahakbar incontinuu, noaptea la 3 urlete ca in jungla. Am pierdut numarul chemarilor prin 112 a Politiei care vine si da din umeri. Ciuhapii se fac ca nu stiu romaneste, militienii pleaca blegi iar eu raman cu zgomotul infernal.
    In concluzie bine le-a facut la jegosii de fonfonari studenti, se se invete minte sa ne respecte si sa-si plateasca datoriile la timp.

  2. O femeie si un barbat au batut doi studenti? Adica a fost o lupta egala de doi la doi? Decisiva a fost…coada de matura?! Cei doi asa-zisi studenti aveau cwaiele la ei sau erau singuri pe lume? Ciudata stire pentru o publicatie care se vrea a fi serioasa.

  3. Asta deoarece la noi, inchiririle se fac aiurea fara sa verifice nimeni ce si cum. Afara inchirierile de locuinte se fac prin notar, in conditii clar legiferate si care verifica respectarea legii. Si mai plange maCiuca ca n-are bani in buget. Nu stie sa-i faca,… dar nu stie nici macar sa-i adune.

  4. Andreea, fata draga, mai invata si tu sa scrii la gazeta. Mai citeste din clasici, clasicii comentatori ai gazetei, nik , barbu, si alti colaboratori externi din Tirapol.
    Asigurate ca le-ai insusit stilul si modul de comunicare directa ne inhibata.
    Ia exemplu fata, ca daca tot se publica la gazeta asta asa ceva trebuie sa-ti isusesti si tu.
    Succesuri.

  5. „Tirapol” ?
    „isusesti’ ?
    bah boule. tu le spui altora cum sa scrie???
    mars bah gaozare.
    ..si nu sint din tiraspol, barbule.
    mai incearca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger