AcasăNewsCoșmarul trăit de două minore, în București. Un bărbat le obliga să...

Coșmarul trăit de două minore, în București. Un bărbat le obliga să facă bani din prostituție și videochat. Fetele, ținute cu cătușe

sursa foto: realitatea.net

Un caz șocant, despre care s-au aflat amănunte cutremurătoare, este instrumentat de către anchetatori.

Un bărbat este cercetat pentru trafic de minori. El e acuzat că a obligat două minore să să practice prostituţia şi să facă videochat.

DIICOT a anunțat, miercuri, 30 august, că în data de 29 august, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

Ce ar fi fost obligate să facă fetele

S-a reținut că, în intervalul mai-iunie 2023, inculpatul a recrutat, transportat și adăpostit, în locații închiriate din municipiul București, două persoane vătămate minore în scopul obținerii unor beneficii materiale prin exploatarea sexuală a acestora.

O victimă a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu mai multe persoane, racolate fie prin intermediul anunțurilor, fie direct de către inculpat, iar cea de a doua să presteze servicii de videochat pe o platformă online, sumele astfel obținute fiind însușite de către inculpat”, se menționează în comunicatul DIICOT.

Imobilizate cu o pereche de cătușe achiziționată online

Amănuntele șocante din acest caz nu se opresc, însă, aici. Fetele ar fi fost încătușate când rămâneau fără supravegherea acuzatului. Anchetatorii au dezvăluit că pe timpul nopții precum și în momentele în care, pe timp de zi, inculpatul nu putea supraveghea victimele, „a procedat la imobilizarea acestora folosind o pereche de cătușe achiziționată online”.

Din câte au mai anunțat cei de la DIICOT, una dintre minore se afla în plasament la un asistent social. „În activitatea de exploatare, inculpatul a profitat de starea de vulnerabilitate a uneia dintre victimele minore cauzată de situația sa familială (plasament la asistent social) și sub pretextul unei relații sentimentale a determinat-o, în mod repetat, să revină în București unde a fost depistată la data de 27.08.2023 în urma măsurilor investigativ-operative întreprinse de polițiștii BCCO Ploiești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Prahova – Serviciul de Investigații Criminale și al celor din cadrul Secției 21 Poliție București”, conform DIICOT.

Totodată, s-a aflat că bărbatul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. „La data de 29 august a.c., acesta a fost prezentat Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile”, a anunțat IGPR, în 30 august, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
402 afisari

1 COMENTARIU

  1. Saracele minore, au fost luate cu forta de pe strada, rapite cu duba si duse la produs… Ele la inceput nici nu stiau ca merg la phootut, credeau ca merg la Teatrul Masca, asa li s-a spus pe Feisbuci.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger