AcasăNewsCoşmarul "alb" i-a ţinut pe şoferi ostatici în maşinile lor. Lista actualizată...

Coşmarul „alb” i-a ţinut pe şoferi ostatici în maşinile lor. Lista actualizată a drumurilor naţionale închise

ANM a emis COD GALBEN! Vânt puternic și ninsori viscolite - HARTA/Prognoză specială pentru București

Ninsorile și viscolul au blocat și sâmbătă-noapte drumuri din jumătatea estică a țării și au ținut mii de oameni ostatici în noapte și frig. Potrivit unui ultim bilanț, 11 drumuri naționale sunt impracticabile în acest moment.

La această oră, 9 drumuri naţionale din judeţele Buzău, Vrancea, Galaţi şi Bacău sunt închise, duminică dimineaţă, din cauza condiţiilor meteorologie nefavorabile, în timp ce pe alte artere rutiere au fost impuse restricţii.

Sunt închise următoarele drumuri naţionale:

1. DN 22 Brăila, judeţul Brăila – Râmnicu Sărat, judeţul Buzău;

2. DN 23B Măicăneşti, judeţul Vrancea – limita judeţul Buzău;

3. DN 2N Bogza – Jitia, judeţul Vrancea;

4. DN 23A Milcovul – Ciorăşti, judeţul Vrancea;

5. DN 23 Brăila, judeţul Brăila – Focşani, judeţul Vrancea;

6. DN 2R Jitia – Vintileasca, judeţul Vrancea;

7. DN 25 Şendreni – Hanu Conachi, judeţul Galaţi;

8. DN 24D Băleni – Tuluceşti, judeţul Galaţi;

9. DN 11A Bârlad/judeţul Vaslui – limită judeţ Bacău.

Duminică, drumurile lungi sunt riscante. Până la ora 10 rămâne în vigoare o atenționare cod galben de vreme rea pentru sud estul țării.

author avatar
Andrei Ștefan
258 afisari

11 COMENTARII

  1. Niciodată înainte de 1990 nu țin minte să fi închis drumurile!
    Nu că le curățau repede dar fiecare era lăsat să hotărască dacă se-ncumetă sau nu. Dar, nu-i așa, în decembrie 1989 „ne-am cîștigat rația de libertate”.

    • Nu stiu cati ani ai. Din iarna 1984/1985 pana in iarna 1988/1989 autoturismele nu aveau voie sa circule, nici macar taxiurile alea cateva care erau. La prima zapada circulatia autoturismelor era interzisa. Situatia putea sa dureze pana prin 20 martie. Cam din 1980 pana in 1989 o duminica circulau autoturismele cu numar cu sot, urmatoarea duminica circulau cele cu numar fara sot. Din anumite puncte de vedere nu cred ca erau niste masuri proaste.
      Acum suntem inca in ianuarie deci luna de iarna. Pe noi ne ia iarna prin surprindere si ca persoane fizice si ca autoritati. Totul e catastrofa. Daca ninge in ianuarie e teroarea alba, daca e cald in iulie tot teroare e ! Asa e, bai, Andrei Stefan ?

      • Treaba cu cu soț fără soț duminicile o țin minte bine dar cealaltă deloc. Ce faci, minți tineretul? Ești cu 1984, rescrierea istorie?

        • faptul ca nu tii tu minte nu inseamna ca e minciuna. eu imi aduc aminte foarte bine de opritul circulatiei pe timp de iarna.

          • 1984 nu e SF este foaie de drum!
            „Pe vremea lui Ceaușescu, deși nu existau anvelope de iarnă, ninsoarea nu închidea șoselele
            În ultimii ani, au apărut informații conform cărora pe timpul lui Ceaușescu nu se făcea deszăpezire și, ca atare, nu se circula pe șosele iarna. Greșit, spun cei care au fost implicați, într-un fel sau altul, în traficul rutier al acelor vremuri. Pe vremea comunismului, nu se închideau drumurile în România din cauza zăpezii. ”În București, Primăria rezolva marile bulevarde, iar cetățenii, aleile dintre blocuri. Pentru aleea care nu era deszăpezită, locatarii imobilelor adiacente luau amenzi. Atunci nu era glumă. În general, șoselele erau acoperite cu nisip amestecat cu sare. Drumurile naționale nu se închideau ca în perioada post-decembristă. Nu exista așa ceva!”, ne-a explicat Cătălin Ionescu, fost director la Administrația Străzilor din București.
            Citeşte întreaga ştire: N-am progresat, ba dimpotrivă! Închiderea drumurilor pe viscol era interzisă în România acum 150 de ani (12 ianuarie 2018)

  2. Nu mai ninge pe nicaieri.
    Nici nu bate vantul.
    Autoritatile se fac ca…ploua.
    In sectorul 6 cand era soare afara, oamenii de la salubritate erau sambata si duminica pe strazi.
    Salar dublu.
    Acusi nu e nimeni pe bulevarde sau trotuarele bulevardelor.
    Greu cu munca la sectoru’ 6.

  3. Bai aia care comentati pe aici, cu ani in urma la prima fulguiala SE INTERZICEA CIRCULATIA autoturismelor pe drumurile publice! Tin minte ca scoteam bateria de la masina si o duceam in casa. Ce faceam cu ea? alimentam iluminatul casei, ca nici curent nu erea. In 1988 89, nu se deschidea circulatia nici cand erea soare si cald afara. ASA CA NU MAI VORBITI!

  4. Dai in pustiu de nemernici incompetenti, a venit peste ei doua zile de viscol si le a blocat neuronii la birocratii astia bugetofagi care tot isi iau suplimentr si pensii speciale. Treziea ca astia sunt adevaratul virus letal!!

  5. Au stat cu motoarele pornite ,sunt antrenati ca doar asta fac mereu de primavara pana iarna pe unde se duc le duduie motoarele pe unde se opresc sa vada lumea ca ei au boase .Dupa asta se vaita pe unde apuca de scumpirea carburantilor.Fanariotii ipocriti au lasat multe romance grele si asta se vede in urmasi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger