AcasăNewsCosmar pe calea ferata: 23 de morti dupa ce un tren a...

Cosmar pe calea ferata: 23 de morti dupa ce un tren a luat foc in mers!

O tragedie greu de imaginat a rapit vietile a 23 de persoane. Printre victime sunt si doi copii. Pana la aceasta ora nu se cunoaste exact numarul ranitilor, dat fiind faptul ca operatiunea de salvare a fost una dificila, fiind ingreunata de conditiile meteo nefavorabile.

Drama a avut loc in India, mai exact in Andhra Pradesh. Din motive necunoscute deocamdata, unul dintre vagoanele unui tren care circula in sudul acestei tari a luat foc. Fumul gros degajat de incendiu i-a prins, practic, pe pasageri intr-o capcana din care cel putin 23 dintre ei nu au reusit sa se salveze, pierzandu-si viata sufocati. Conform BBC, care citeaza mass-media locale, printre victime se numara si doi copii. Autoritatile nu au anuntat deocamdata un bilant oficial al ranitilor. Din primele date la bordul trenului s-ar fi aflat in jur de 60 de persoane.

Odata data alarma, echipele de salvare au incercat sa ajunga cat mai repede pentru a-i ajuta pe oamenii aflati in pericol si sa lichideze flacarile. Eforturile lor au fost ingreunate de ceata si de vremea nefavorabila. In cele din urma, pompierii au reusit sa stinga incendiul violent. Urmeaza ca anchetatorii locali sa stabileasca ce anume a declansat focul puternic ce a afectat trenul de calatori, rapind vietile a 23 de oameni.

334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger