AcasăNewsCOŞMAR pe A1: accident cu 5 maşini! Trafic restricţionat

COŞMAR pe A1: accident cu 5 maşini! Trafic restricţionat

Un accident în care au fost implicate cinci mașini s-a produs sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești. Traficul auto prin zonă este restricționat, anunță autoritățile.

Evenimentul rutier a avut loc pe autostrada A 1 București – Pitești, la kilometrul 64, în apropierea localității Olteni, din județul Dâmbovița.

Accidentul, soldat cu 2 răniţi

Cinci autoturisme, aflate pe sensul de mers către Pitești, au fost implicate. În urma impactului două persoane au suferit leziuni, urmând a fi evaluate medical.

Circulația rutieră este restricționată pe banda 2 a direcției către Pitești. Mașinile pot trece doar pe prima bandă, sub supravegherea polițiștilor. Valorile de trafic sunt în creștere, au precizat cei de la Infotrafic.

293 afisari

3 COMENTARII

  1. UITATI-VA CE PUBLICA MACULATURA TATOIU & Co. CA SA-I INTELEGETI VALOAREA HARTIE IGIENICA . MAI AU SI NERUSINAREA SA-SI PUNA POZA LA ZIAR. UNDE A AJUNS DEGRADAREA UMANA CREATA DE ACEST CAPITALISM!!!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Românii trăiesc tot mai greu din cauza scumpirilor. Oamenii stau în frig şi „fac foamea”

Guvernul pretinde că a căutat soluţii prin care să uşureze viaţa românilor, dar societatea o duce tot mai greu. Statistica nu minte, iar cifrele...

Angajaţii români care primesc mai mulţi bani, de la 1 ianuarie 2024. Majorarea intră direct pe card

Tichetele de masă nu reprezintă un beneficiu nou în România, fiind chiar unul cu vechime. Însă valoarea și popularitatea lor au crescut de la...