AcasăNewsCorpul de control al lui Ponta, blocat pana de Pasti

Corpul de control al lui Ponta, blocat pana de Pasti

Pe langa procurorii DNA, probabil ca in aceste zile cei mai ocupati bugetari din Romania sunt inspectorii din Corpul de control al premierului.

Toti uselistii din teritoriu vor ca Victor Ponta sa le trimita mai repede Corpul de control

Pentru ca acestia sunt solicitati sa intervina la mii de sesizari venite de la oamenii numiti in posturi de guvernarea USL. Si care fac presiuni sa se ajunga in teritoriu cat mai repede, Corpul de control fiind calea cea mai scurta de inaintare a unor plangeri penale impotriva ilegalitatilor comise de predecesori.

Toti vor sa fie primii

Sarabanda rocadelor pe criterii politice la conducerea tuturor institutiilor din tara continua in ritm alert. Numai ca noii sefi vor sa scape de  la inceput de grija gestiunii luate in primire, pentru a nu se incarca cu alte belele pe cap. Asa ca au nevoie de un organism abilitat care sa constate neregulile pe care ei le-au constatat. Cum insa organele de ancheta sunt in aceasta perioada sufocate de isteria anticoruptie de la noi, oamenii s-au reorientat si cer interventia Corpului de control al premierului. Doar ca inspectorii de aici au agenda facuta deja cu cateva luni inainte, asa ca mai toti sefii de institutie din teritoriu incearca sa faca lobby la guvern, ca sa fie serviti in regim prioritar. Ceea ce este insa destul de greu de realizat, cazurile de urgenta in care inspectorii sunt trimisi sa verifice o sesizare peste rand avand musai nevoie de aprobarea lui Victor Ponta.

author avatar
Toni Matei
677 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger