AcasăNewsCorpul de Control al lui Igas descinde in chilotii politistilor!

Corpul de Control al lui Igas descinde in chilotii politistilor!

Multi dintre politistii care au incercat sa scape de „igasizarea” fortata a Ministerului de Interne s-au refugiat  in salvatoarele concedii medicale.

Angajatii de la Interne de-abia asteapta inspectia de verificare a fimozei

Numai ca toti cei care au beneficiat de astfel de certificate izbavitoare  din partea doctorilor au fost apoi „vanati” de catre inspectorii Corpului de Control, care au declansat ample verificari pentru a afla cine este cu adevarat bolnav si cine se da doar lovit, pentru a amana restructurarea.

Retragerea preputului

Ministrul Traian Igas are de tras cu subordonatii aflati in concediu medical

Iar „cerberii” trimisi de la Centru si-au facut pe deplin datoria, puzderie de angajati ai ministerului fiind dovediti  niste trisori care au fost imediat zburati din sistem. Insa, dupa cum sustin sursele noastre, pana si intransigentii inspectori ai lui Igas se cam codesc sa actioneze in niste cazuri cu totul aparte. Este vorba de mai multi politisti carora doctorii , din graba, nepasare sau mistocareala, le-au eliberat scutiri medicale pe motiv ca ar suferi de  fimoza ! Care, conform enciclopediei Wikipedia,  este „ o afectiune medicala ce impiedica retragerea completa a preputului la baza glandului persoanelor masculine”. Acum, sefii sunt siguri in sinea lor ca aceste certificate sunt obtinute fraudulos, dar le este cam greu sa dovedeasca asta si practic. Mai ales ca atunci cand au fost chemati pentru declaratii, suspectii nu s-au ferit sa ceara o comisie formata din membri ai conducerii Ministerului de Interne si Politiei Romane care sa le-o decaloteze ei, daca nu cred in diagnosticul medicilor!

Si care-a terminat?

S-a luat in discutie sanctionarea acestora din start, pe motiv ca la admiterea in Politie ei sunt verificati inclusiv pentru buclucasa afectiune. Dar nimeni nu spune ca fimoza nu ar fi putut interveni intre timp. Ramane de vazut, in cazul in care chestorii lui Igas vor decide, pe romaneste spus,  sa le-o beleasca la propriu subordonatilor, daca acestia nu vor pati ca in bancul in care soldatii unui pluton suspectati de blenoragie sunt dezbracati si li se ordona in mod repetat : „ Calotati! Decalotati! Calotati! Decalotati!” Pana cand unul dintre ei indrazneste : „Si care-a terminat, poate sa plece?”

author avatar
Catalin Tache
2.005 afisari

8 COMENTARII

  1. CSAT trebuie sa faca o sedinta in regim de urgenta DACA ARE CAPABILITATEA NECESARA si sa dea publicitatii cati disponibilizati sunt prevazuti la SPP(care potivit normelor europene trebuie desfiintat) la STS si Aparatul Administrativ al Parlamentului. La ACESTE INSTITUTII SUNT angajati fara numar NUMAI PILOSI SI SEMIDOCTI PLATITI CU BANI MULTI. Trebuie actionat butonul S.O.S. la UE ca in tara aceasta problema nu este rezolvabila.

  2. Este un articol fenomenal. Este cea mai tare „belire” a militiei. Daca inainte, pe vremea raposatului beleau populatia acum dupa 20 si ceva de ani nu au scapat de aceasta meteahna si se belesc intre ei. Oare ii pune si pe noii absolventi sa faca YOGA, pentru ca dupa ce au bagat ca tampiti 4 ani de facultate, acum „si-o sug singuri” ca cica nu sunt posturi. :))

  3. Este foarte trist cea ce se intampla la interne. O tara fara politisti este raiul infractorilor. De aceea este necesar ca politistii sa fie bine platiti, sa aiba bune conditii de munca si de dezvoltare in cariera. Dar ce faci atunci cand unii guvernanti iau decizi care lovesc in tine ca politist? Intervine instinctul de autoaparare. Greu de crezut ca unii oameni ai legii nu au recurs si la metoda certificatului medical. Dar acestia sunt precum crengile uscate din codru. Mai bine intarim autoritatea politistilor si imlicit a statului de drept decat sa-i blamam la nesfarsit.Iggas mai bine ar lasa locul adevaratilor profesionisti.

  4. Redactia, nu imi apare comentatariul facut de dimineata pe acest articol. Am scris ceva urat si nu se putea publica?

    • „belire”, „sug” si altele sunt cateva cuvinte pe care ar trebui sa le evitati pentru ca sunt considerate tendentioase, ok?

  5. In toate comentariile noastre nu am remarcat ce era mai important – medicul doamne medicul. Medicul care a eliberat acel concediu, cu acel diagnostic a fost super bestial. Sigur primise ceva amenzi si s-a gandit cum sa se razbune pe politisti. Le-a dat un concediu medical pentru fimoza.:)) Foarte tare, decat sa le dea el la decalotat ia bagat in decalotare interna. Ma intreb au fost si politiste cu acest diagnostic???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger