AcasăNewsCoronavoluția dă foc Pământului! Românii și-au făcut încălzirea de Paște?

Coronavoluția dă foc Pământului! Românii și-au făcut încălzirea de Paște?

„Coronavoluția” înseamnă răspunsul oamenilor la modul în care autoritățile înțeleg să lupte împotriva Covid-19. După italieni, care au reacționat primii, americanii își strigă și ei disperarea, de câteva zile, pe străzile metropolelor, apărându-și cu armele în mâini drepturile și libertățile băgate în carantină pe perioadă nedeterminată de niște politicieni corupți și mai ales obedienți față de guvernul NWO (Noua Ordine Mondială). Ce-am văzut zilele trecute, dar mai cu seamă în weekend, n-a fost doar un foc de paie, din contră. Vâlvătaia se extinde cu repeziciune pe întreg globul. Franța și Turcia răspund prezent, Germania o face deocamdată doar timid, iar întrebarea pe care ne-o punem noi acum este dacă nu cumva românii și-au făcut și ei încălzirea de Paște?! Coronavoluția a început!

Cu ochii pe ce se întâmplă în SUA, aproape că n-am băgat de seamă vocea sugrumută de nemulțumiri a francezilor. Marți, Parisul a luat foc mai ceva ca la protestele vestelor galbene. În mai multe suburbii, grupuri de tineri au incendiat tomberoane şi au aprins artificii după fiecare mașină de Poliție respinsă. Pe fondul restricţiilor impuse de autorităţi din cauza pandemiei de Covid-19, oamenii au ieșit pe străzi strigându-și disperarea. Vorbim, evident, despre zonele sărace ale capitalei Franței, cartiere precum Villeneuve-La-Garenne, Aulnay-sous-Bois şi Asnieres.

Motociclist lovit în plin de o mașină de Poliție

Presa locală scrie despre tulburări sociale, însă pentru forțele de ordine este un adevărat război care se dă cu bandele de tineri din Paris. „Dansul” a început mai întâi la Villeneuve-La-Garenne, în nordul capitalei, după ce un motociclist a fost lovit în plin de o maşină de Poliţie care nu avea însemne.

Confruntați cu spectrul foametei, despre care și Organizația Mondială a Sănătății tot bate monedă, suburbiile Parisului pline de locuinţe sociale sunt deja focare de nemulţumire socială (vezi revolta din 2005, care a durat aproape o lună, izbucnită după ce doi tineri au fost omorâți de polițiști).

Rușii protestează și ei. Dar discret, în online!

De câteva zile, și rușii simt mirosul coronavoluției, dar încă nu-i cunosc gustul. Sau poate că se apropie 9 mai și nu vor să-l supere pe Vladimir Putin.

Cert e că un val de proteste s-a abătut și asupra Federației Ruse. Dar e un tsunami în online! „Internauții” din Rostov-pe-Don, oraş din sud cu peste un milion de locuitori, îşi varsă năduful pe platformele sociale. De exemplu, motorul de căutare Yandex (un Google inventat în laboratoarele IT ale Kremlinului) şi aplicaţiile Yandex.Navigator şi Yandex.Maps sunt folosite pentru a transmite mesaje de nemulțumire cu privire la modul în care autoritățile fac față pandemiei de coronavirus. „Avem nevoie de subvenţii”, „Vrem să mâncăm!”, „Declarați stare de urgenţă sau plătiţi voi creditele la bănci”, sunt doar unele dintre mesajele adresate politicienilor de la Moscova.

De fapt, protestul în online început la Rostov-pe-Don s-a propagat și pe rețelele din capitală, Sankt Petersburg, Nijni Novgorod, Ekaterinburg, Saratov și Novosibirsk. Ba, mai mult, la Vladikavkaz, în Osetia de Nord, vreo 2000 de ruși au încercat timid o mini-revoluție. „Ar putea avea consecințe”, i-a avertizat Dmitri Peskov, vuvuzeaua lui Vladimir Putin, pe beligeranți.

US Army trimite JTF-NCR să apere Washington DC!

După un weekend care a speriat America, Pentagonul a decis să mobilizeze o unitate specială pentru operaţiuni de protejare a capitalei! De teama unei reacții tot mai violente a populației, autorităţile federale blindează militar Washingtonul.

O unitate militară mai puţin cunoscută publicului, care are misiunea să evacueze capitala Americii, a fost deja activată de Pentagon, conform Newsweek. Printre altele, Joint Task Force National Capital Region (JTF-NCR) are misiunea de a securiza instituțiile de forță din Washington în cazul unor atacuri (externe sau interne), iar în caz de forță majoră poate decide inclusiv plasarea întregului personal de la Casa Albă în locaţii alternative, stabilite dinainte!

Joint Task Force National Capital Region este singura unitate de acest fel de pe întreg teritoriul SUA. Au fost mobilizați în Washington DC aproape 10.000 de soldați!

„În culise, unitatea JTF-NCR este responsabilă de ceea ce US Army numeşte «apărarea internă»: ce trebuie făcut în cazul unui atac armat asupra SUA, toate sarcinile, de la protejarea spaţiului aerian la pregătirea pentru problemele sociale care pot apărea în cazul detonării unei arme nucleare în Capitală. Dar, cel mai urgent, JTF-NCR are rolul de a asigura continuitatea guvernării țării, în special dacă se ordonă evacuarea oraşului” din cauza escaladării revoltelor sociale!

Dacă la Washington s-a adus de luni unitatea Joint Task Force National Capital Region, în celelalte state americane a venit ordinul: Garda Națională a fost activată și răspunde ordinelor directe date de guvernatori!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
674 afisari

2 COMENTARII

  1. ce e clar dupa colanarevolutie este falimentul sist medicale aduse de politicieni asa , deci trebuie sa intelegem ca nu dau doi bani pe cetateni si ca agenda lor e pe capatuiala si sforarii peste tot!!!!!!! nu e decat preamarirea mortii generalizate in acelasi mod fara discriminare!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger