AcasăNewsCoronavirusul a intrat în Casa Albă

Coronavirusul a intrat în Casa Albă

Trei oficiali americani implicați în lupta contra Covid-19,printre care epidemiologul Anthony Fauci, s-au autoizolat și vor rămâne în carantină după posibile expuneri la virus.

Robert Redfield, directorul Centrului pentru prevenţia bolilor infecţioase (CDC), şi Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și consilier al preşedintelui Donald Trump, s-au plasat în carantină după ce au fost în contact cu persoane contaminate. Al treilea responsabil este Stephen Hahn, care conduce Agenţia americană pentru securitatea alimentelor şi medicamentelor (FDA). În weekend, Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence, a fost testată pozitiv la coronavirus. Contaminată este și o asistentă personală a fiicei președintelui Trump, Ivanka. Secretara de presă a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a anunțat că se acţionează pentru evitarea contaminării personalului preşedinţiei Statelor Unite. În timp ce analista Samantha Vinograd a declarat pentru CNN că “o răspândire a virusului în interiorul Casei Albe ar fi un dezastru pentru securitatea noastră națională”, fostul președinte Barack Obama a numit felul în care administrația Trump a gestionat pandemia drept „un dezastru haotic absolut”. În SUA au fost detectate peste 1,3 milioane de cazuri  de coronavirus iar numărul deceselor a ajuns la 78.746. În New York, trei tineri au decedat  din cauza unei boli inflamatorii asociată probabil de Covid-19, a precizat guvernatorul Andrew Cuomo.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
252 afisari

2 COMENTARII

  1. La toți 3 li se citește pe față ,,iubirea față de oameni,de aproapele lor”,bunătatea inimii lor….CîmpRoșu, toni fauci angajat din 1984 la (deep)statu american, și bunul de Hahn de la FDA care pare un fel de armata salvarii..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger