AcasăCORONAVIRUSCoronavirusul face ravagii la Antena1. O emisiune a fost suspendată

Coronavirusul face ravagii la Antena1. O emisiune a fost suspendată

Conducerea postului Antena1 a luat decizia de a suspenda filmările de la emisiunea „Te cunosc de undeva” din cauza anchetei epidemiologice care a demarat ca urmare a infectării cu noul coronavirus a mai multor vedete.

După ce au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, acum s-a îmbolnăvit şi actriţa Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir, 64 de ani, a participat alături de alte vedete la filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”. La edițiile la care a participat, artista a interpretat personaje precum Edith Piaf, Tanya, Mariana Nicolesco și Gina Lollobrigida.

La ultima filmare, Adriana Trandafir a prezentat simptome asemeănătoare cu infectarea cu COVID-19. Din păcate, a fost testată pozitiv, ceea ce a fost confirmat și de medici.

„Filmările pentru emisiunea `Te cunosc de undeva!` sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru `Te cunosc de undeva!` urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

author avatar
Eli Dan Davidescu
431 afisari

3 COMENTARII

  1. Foarte bine ca face ravagii , sa moara toti de la antena! la bellu cu voi ! spagarilorrrrrr ! la Staulesti cu voi , sa il luati si pe Tataru cu voi in groapa !

  2. Conducerea postului Antena1 a luat decizia de a suspenda filmările de la emisiunea „Te cunosc de undeva” …la morga cu voiiiiiiiiiiiiiiiii sa ii luati si paia de la PNL si pe tataru

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger