AcasăNewsCoronavirus. Raed Arafat, avertisment: trebuie să fim foarte atenți

Coronavirus. Raed Arafat, avertisment: trebuie să fim foarte atenți

În contextul mult-așteptatelor relaxări ale restricțiilor impuse de autorități în vederea limitării respândirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus la nivel național, secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne atrage atenția asupra unor aspecte importante.

„Indiferent ce se spune, încă suntem într-o situație care trebuie să fim foarte atenți la ea. (…) Încă nu putem să spunem că avem o scădere consistentă care să ne bucure și să spunem ‘gata, totul a trecut’, așa că depinde totul de noi. Dacă vorbim despre posibilitatea încă să se întâmple anumite focare, să se schimbe situația, să agraveze în anumite zone, această situație este întotdeauna un risc prezent în acest moment (…). Indiferent ce măsuri se iau, depinde de noi dacă acestea vor fi fără un impact major – vorbesc de măsurile de relaxare – dacă noi vom respecta măsurile compensatorii”, a subliniat Raed Arafat, vineri, prezent alături de primarul sectorului 4 pe șantierul secției de primiri urgențe ce se construiește în curtea Spitalului Bagdasar-Arseni, din Capitală.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a mai precizat că „măsurile care se vor lua sunt măsuri care vor permite bineînțeles relaxarea graduală, (…) dar cu condiţia ca toată lumea să înţeleagă rolul fiecăruia dintre noi (…) ca să ne protejăm pe noi şi să îi protejăm pe alţii”.

265 afisari

5 COMENTARII

  1. Domnu Alafat? A facut Pisdelea Pandele metrou ala de care zicea Fifa de la Gara de la Gara de Nord la Aeroport la COANDA?

  2. Bă Arafat,vezi bă de smurdu tău! Că ești total depășit cu covidu asta 19!!Ciocu mic și la treeaba la SMURD! Nu la declarății!

  3. dar transplanturile de organe nu s-au oprit, romanii „asimptomatici” sunt incarcerati cu forta in spital din care nu mai ies pentru multa vreme, iar la bolnavii de covid nu se face autopsie si nici inmormantare cu sicriu deschis!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri