AcasăNewsCoronavirus/Iohannis invocă vigilența și responsabilitatea: Ne menținem încă pe un platou

Coronavirus/Iohannis invocă vigilența și responsabilitatea: Ne menținem încă pe un platou

Referindu-se, la finalul declarațiilor pe care le-a făcut după încheierea ședinței de miercuri a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), la evoluția epidemiei generate de noul coronavirus, Klaus Iohannis a pus din nou accent pe importanța respectării măsurilor stabilite de autorități.

Președintele a adus în discuție situația cazurilor noi, dar și noi posibile ridicări de restricții, impuse în lupta contra COVID-19, în acest sens punând accent pe importanța purtării măștii de protecție. „Numărul de cazuri de infectări rămâne destul de constant, cu unele creșteri, urmate de scăderi, ceea ce înseamnă că ne menținem încă pe un platou. Vom depăși cu bine și această etapă dacă vom continua să rămânem vigilenți și responsabili. Dacă purtăm măști, dacă păstrăm igiena și menținem distanța vom scădea foarte mult curba îmbolnăvirilor și, deci, vom face posibilă ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricții. Dragi români, vă doresc multă sănătate! Aveți grijă de dumneavoastră și de cei din jur!”, a transmis Iohannis, la finele ședinței CSAT-ului, în care s-a discutat, în principal, despre noua Strategie Națională de Apărare a Țării pentru următorii patru ani.

sursa foto: presidency.ro

172 afisari

8 COMENTARII

  1. Io fac naveta cu bacul intre Molovata si platoul Cocieri , ma intind pe burta ca plavanu si dorm , mai e un platou la 25 km de Chisinau , platoul Cosnita .

    • tu adormi sub burta calului,dar vai ce urît miroase! Sa bășit calul sau îți vine din sîn?la tireaspul@ săpun nu e! apă canci!și din banii de pe postări te-ai saturat de mătărîngi în palatin și la fustița curcuBau.Madam Bau..

      • Tiraspull , ai prins acorduri de privighetoare , voronin bashit ? Ba Kostea , zevzecule jegos , cand termini de scos calupurile zbarlite din falci , treci si-mi altoieste un potpuriu de harsturi si sugiukuri intre hulube , e plictist manzul , linge-i boticul sa necheze senzual . Sa nu-i spui ca esti Madam Bau -Bau , se sperie si-ti da vreo copita-n freza , rapanosule apetisant . Cat ai produs azi , da copeicutele la Matroana ta iubita , ai vazut cum te tratez cu umbra pe paine si dude in spic de zeama de stevie , plus garantat coparseul din ziare si locul de veci la groapa comuna , fraiere …

  2. Du-te si lasa-ne iohanis cu urarile tale.Da casele inapoi la oamenii de la care le-ai FURAT!!!!Esti o rusine nationala,nu esti capabil de nimic,si asta a iesit si mai mult in evidenta acum cand tara are intradevar nevoie de un PRESEDITE!Vei fi suspendat ,iar politrucii tau din guvern vor cadea.Vei ajunge un nomeni!

  3. Du-te si lasa-ne iohanis cu urarile tale.Da casele inapoi la oamenii de la care le-ai FURAT!!!!Esti o rusine nationala,nu esti capabil de nimic,si asta a iesit si mai mult in evidenta acum cand tara are intradevar nevoie de un PRESEDITE!Vei fi suspendat ,iar politrucii tai din guvern vor cadea.Vei ajunge un nimeni!

  4. Ce vorbe intelepte ne spune promteristul sef…..Oare e chiar asa de incapabil sa spuna doua vorbe fara sa citeasca????Pentru asta a mai vrut un nou mandat,sa ne citeasca povesti?

    • In Transnistria n-avem prompter pentru ca nu foloseste la nimic , avem povestile noastre orale facute cu profesionalism .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger