AcasăNewsCoronavirus în România. Ministrul Tătaru: Nu am atins încă vârful. Nu vreau...

Coronavirus în România. Ministrul Tătaru: Nu am atins încă vârful. Nu vreau să ne gândim la relaxare (VIDEO)

Ministrul Sănătății a mers din nou, de această dată sâmbătă dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, iar după ce a vizitat unitatea medicală a reamintit faptul că e important ca oamenii să respecte și la acest sfârșit de săptămână restricțiile impuse de autorități în vederea limitării infectărilor cu noul coronavirus.

„După Sărbătorile Pascale, acest week-end este unul foarte important (…). Este frumos afară, este ziua mare, există o tradiţie a week-end-ului de 1, 2 și 3 mai, (…) în care lumea ieşea, se întâlnea cu cunoscuţii. Este un 1 mai diferit faţă de alţi ani, dar, mă repet, la fel ca și de Sărbătorile Pascale (…) acest 1 mai trebuie să fie altfel, pentru a avea în anii următori un 1 mai și Sărbători Pascale normale cu cei apropiaţi, cu cei dragi nouă”, a susținut Tătaru.

Oficialul guvernamental a pus și sâmbătă accent pe faptul că vârful epidemiei la nivel național nu a fost atins, drept urmare, distanțarea socială încă joacă un rol esențial. „Recomand încă o dată prudenţă, izolare voluntară, distanţare socială. Nu am atins încă vârful, mă repet (…). Nu vreau să ne gândim la relaxare, putem spera la o relaxare, dar momentul relaxării ţine foarte mult cum gestionăm momentul zilelor 1, 2, 3 (mai) şi poate și săptămâna viitoare”, a mai declarat Nelu Tătaru.

[youtube]RiTZT4hx1cQ[/youtube]
[youtube]qQBR6toWA6Q[/youtube]

sursa foto: captură video

386 afisari

11 COMENTARII

  1. Vreau sa-l vad pe Ludovique cum reglementeaza deschiderea teraselor…:)Daca intri cu masca, cum consumi fara ….masca? Daca iti dai masca jos in restaurant, de mai intri cu masca ?

    • Ioana , un guvern intalat de nici 6 luni care sa treca cu succes prin pandemie si seceta nu este la indemana oricui . Jos palaria , Dumnezeu a avut mila de poporul roman , a tras pe linie moarta guvernarile pesediste si apreciaza astazi eforturile actualei guvernari prin ploi si precipitatii in toata Romania , Gradina Maicii Domnului ! Vom salva ce se mai poate salva dupa o seceta prelungita , este un dar divin si un ajutor nesperat pentru economia romaneasca .

      • @ nu vor caii cand vor cainii
        Lasa dracu gura pistac penelist… te-a trecut PNL di guvernul prin ce? Hotii și minciuni… la fel ca Tataru… ne pișam pe el si oe toti penelistii. Vibe ziua libertății noastre!

  2. Varful este cand ma voi urca pe spinarea calului de la statuia lui Suvorov ce troneaza in Tiraspol , numa sa nu-mi dea amenda meletia , mortii mamei lui de zoopark de pe malul stang al Nistrului . Postez prin publicatiile romanesti pentru hleb , samagon si mahoarca .

  3. Guvern providential , a mostenit Goala Visteria / Seceta si Balaria / Beleaua cu Pandemia si S-A ACHITAT IMPECABIL , guvernul lu Veorica ar fi stins lumina , lasa mustaria de izbeliste si o tulea pe pustii !

    • Asa este , ne pomeneam si cu guvernator maghiar in Ardeal si harta ciuntita , conform intelegerii cu Ciolacu …

  4. Ploi…precipitatii…Sa ne spuna guvernul de ce o statie de pompare a apei in Ilfov, nou nouta, de un an vechime, buuuunnnaaa pt irigatii sta cu lacatul la poarta ? E mai bun sparanghelul din import ? Ceva piedica …in economia nationala ?

    • Astept guvernul sa-mi construiasca un dus in spatele casei , voi pune lacatul la poarta sa nu intre intepestiv peste mine betivu de Onofrei sa ma violeze si sa ma maimutaresc , in voie , nud si sexy la jat , dupa ce culeg sparanghelul din gradina . No , io asa vad lucrurile , pana atunci raman pizidista ca mi-au dat si o punga cu doua scrumbii alterate , un kil de malai si o mirinda la pet .

  5. varful va fi de Sf Constantin si Elena(21 mai), ca asa vreti voi. Asta mai este ca sarbatoare mare si se lasa cu chef si atunci mai vin niste amenzi si niste batai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger