AcasăNewsCoronavirus în România. 430 de noi cazuri de îmbolnăvire, totalul confirmărilor ajungând...

Coronavirus în România. 430 de noi cazuri de îmbolnăvire, totalul confirmărilor ajungând la 3.613

Coronavirus în România, 5 octombrie: 1.591 de cazuri noi. Câți pacienți sunt internați la ATI (sursa foto: Facebook)

Cele mai recente informații venite de la autorități, în informarea zilnică de la ora 13, indică o creștere semnificativă a cazurilor nou confirmate de infectare cu noul coronavirus la nivel național.

Astfel, Grupul de Comunicare Strategică transmite că până sâmbătă la ora 12 pe teritoriul României au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Vestea bună este că 329 dintre persoanele confirmate pozitiv au fost deja declarate vindecate și externate.

Atenția cade asupra faptului că de la precedenta informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică au fost înregistrate alte 430 de noi cazuri de îmbolnăvire. „La ATI, în acest moment, sunt internați 119 pacienți”, mai precizează sursa citată.

Din câte reiese din cele mai recente cifre comunicate oficial, sunt 15.252 de persoane în carantină instituționalizată pe teritoriul României și alte 113.449 în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

Din nefericire, datele făcute public de autorități indică faptul că 141 de români diagnosticați cu infecție cu COVID-19 la nivel național au decedat.

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger