AcasăNewsCoronavirus. 317 români aflați în străinătate au fost infectați. Cei mai mulți,...

Coronavirus. 317 români aflați în străinătate au fost infectați. Cei mai mulți, în Italia

Datele oficiale prezentate zilnic, la ora 13, de autorități indică, sâmbătă, o creștere a numărului cazurilor confirmate cu noul coronavirus nu doar la nivel național, ci și în rândul românilor aflați în afara granițelor.

Grupul de Comunicare Strategică a precizat, cu referire la situația conaționalilor aflați în alte state că 317 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. Cei mai mulți, în Italia. Respectiv: 129 în Spania, 152 în Italia, 15 în Franța, 8 în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. La precedenta raportare, cea de vineri, 3 aprilie, totalul confirmărilor era de 221.

Totodată, s-a afat că încă un român a pierit în afara țării, în Franța mai exact, după ce a contractat noul coronavirus. „De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 26 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 4 în Marea Britanie, 5 în Spania și unul în Germania, au decedat”, transmite GCS.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger