AcasăCORONAVIRUSCoronavirus, 21 iunie. Numărul cazurilor noi continuă să fie îngrijorător

Coronavirus, 21 iunie. Numărul cazurilor noi continuă să fie îngrijorător

Bilanțul noilor cazuri confirmate cu COVID-19 se menține îngrijorător, în ideea că cifrele nu scad sub pragul de 300.

Din datele comunicate oficial duminică, în cadrul raportării zilnice de la ora 13, aflăm că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 315 noi cazuri de îmbolnăvire la nivel național.

Ceea ce face ca, până pe 21 iunie, în România numărul persoanelor confirmate ca infectate cu noul coronavirus să ajungă la 24.045. Din rândul persoanele confirmate, 16.911 au fost deja declarate vindecate și externate.

Grupul de Comunicare Strategică a mai transmis, duminică, faptul că din rândul persoanelor internate în spitale, 195 de pacienți sunt la Terapie Intensivă.

Alți 12 oameni și-au pierdut viața

De asemenea, au fost raportate ale 12 decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Galați, Sibiu, Suceava și Vrancea. Este vorba despre patru femei și opt bărbați. „Dintre acestea, 1 deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, 2 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 6 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 3 decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități”, transmit autoritățile.

Nu în ultimul rând, datele actualizate indică faptul că până duminică, 21 iunie, la nivel național au fost prelucrate 626.330 de teste pentru depistarea COVID-19.

author avatar
Cristina Stefan
66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger