AcasăNewsCorneliu Vadim Tudor: "Alegerile prezidentiale sunt complet inutile"

Corneliu Vadim Tudor: „Alegerile prezidentiale sunt complet inutile”

Corneliu Vadim Tudor, liderul Partidului Romania Mare, a votat, duminica, la Scoala nr. 150, din Bucuresti, impreuna cu sotia si cele doua fiice ale sale.

Desi isi incearca norocul din nou in lupta pentru Cotroceni, Corneliu Vadim Tudor sustine ca „pentru prima data am senzatia ca alegerile prezidentiale sunt complet inutile”.

Liderul PRM este de parere ca „in ultimii 20 de ani s-au format grupari interlope care nu au alt scop decat fraudarea alegerilor prezidentiale”.

Vadim Tudor anunta ca, desi Romania a intrat in Uniunea Europeana, iar modul de a lupta impotriva fraudarii alegerilor s-a intarit, exista inca numeroase parghii prin care cei interesati sa poata fura voturi masiv.

„Primul pas catre fraudarea alegerilor prezidentiale il reprezinta sondajele mincinoase. De altfel am si depus o plangere penala impotriva patronilor firmelor care se ocupa cu asa ceva”, a spus Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM a mai afirmat ca „am votat pentru o Romanie din care sa dispara gruparile mafiote. Pentru o Romania in care mafia sa nu fie sub control, sa fie sub pamant”.

author avatar
Cristi Ionita
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger