AcasăNewsCorneliu Dobritoiu risca 10 ani de inchisoare

Corneliu Dobritoiu risca 10 ani de inchisoare

Corneliu Dobritoiu, fostul ministru al Apararii, s-a implicat in cazul Robert Turcescu, iar asta s-ar putea sa-l coste scump.

Dupa ce jurnalistul a dezvaluit ca a fost ofiter sub acoperire, Corneliu Dobritoiu a iesit la rampa si a precizat ca totul este o mascarada si face parte dintr-un joc pus la cale de oameni aflati in spatele lui Turcescu.

Totusi, fostul ministru al Apararii a pierdut din vedere faptul ca, in 2012, chiar el a precizat ca Turcescu figureaza in evidentele militare ale MApN ca ofiter superior.

In cazul in care se dovedeste ca Turcescu a fost ofiter acoperit al Directiei Generale de Informatii a Apararii, jurnalistul risca pana la sapte ani de inchisoare pentru marturisirea facuta.

Insa, jurnalistii de la evz.ro sustin ca Dobritoiu risca o pedeapsa si mai aspra pentru dezvaluirea facuta in 2012, cand l-a deconspirat pe Turcescu. Concret, fostul ministru al Apararii risca pana la 10 ani de inchisoare pentru ca „a luat cunostinta de identitatea reala a sursei secrete umane sau a ofiterului de informatii acoperit”.

Dobritoiu se apara si spune ca in 2012 nu avea o lista a ofiterilor acoperiti, chiar daca era ministrul Apararii.

author avatar
Cristi Ionita
914 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger