AcasăNewsCornelia Catanga a fost înmormântată! Distrus de durere, Aurel Pădureanu s-a certat...

Cornelia Catanga a fost înmormântată! Distrus de durere, Aurel Pădureanu s-a certat cu toată lumea la cimitir (VIDEO)

cornelia catanga Cornelia Catanga a fost înmormântată! Distrus de durere, Aurel Pădureanu s-a certat cu toată lumea la cimitir

Cornelia Catanga, cântăreaţa de muzică lăutărească, a fost îngropată. Aurel Pădureanu și fiul lor, Alex, au fost vizibil cei mai afectați oameni care au participat la ceremonia religioasă.

Soțul regretatei cântărețe a plâns încontinuu, strigându-și suferința, și abia și-a adunat puterea pentru a arunca cu pământ de câteva ori deasupra sicriului artistei, așa cum este obiceiul.

Pădureanu şi fiul şi-au strigat durerea

În jurul orei 15.00, îndrăgita artistă Cornelia Catangă a fost înmormântată. Ceremonia restrânsă a avut loc la Cimirul Ghencea 1.

A fost scandal de proporţii între familie şi reprezentanţii spitalului, după ce apropiaţii artistei ar fi vrut ca trupul ei să fie depus la capelă, unde fanii acesteia ar fi putut să vină să îşi ia rămas-bun, însă nu a fost posibil că testele au confirmat infecţia cu coronavirus, ceea ce a impus procedura specială.

Înainte ca ceremonia religioasă să fie realizată de preot, Aurel Pădureanu și fiul lui și al Corneliei Catanga și-au strigat durerea, „implorând-o” pe artistă să le „răspundă”.

Pe toată durata monogului, soțul cântăreței spune că nu mai poate, că e răpus de suferință, după ce Dumnezeu a luat-o la Ceruri pe aleasa inimii lui, vorbe ce i-au făcut pe toți cei prezenți să lăcrimeze.

Familia pretinde că femeia n-a avut Covid

Pe certificatul medico-legal al cânătăreţei, ar scrie că ea ar fi murit din cauza virusului SARS-CoV-2.

Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga spune că ea s-a testat pentru COVID în urmă cu două zile, când a început să se simtă rău, iar rezultatul testului ar fi fost negativ. În acel moment i s-a făcut rău Corneliei Catanga.

Aceasta a fost transferată la spital și în câteva ore starea ei s-a agravat și din păcate a decedat. Familia spune că artista nu a murit din cauza COVID și din acest motiv, ar fi vrut să o îngroape creștinește.

Aşadar, Cornelia Catanga a fost condusă astăzi pe ultimul drum, după ce ieri s-a stins din viață în urma unui stop cardiorespirator.

author avatar
Andrei Ștefan
931 afisari
Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger