AcasăNewsCornel Dinu: "Poate era mai bine daca Adrian Nastase avea puterea sa...

Cornel Dinu: „Poate era mai bine daca Adrian Nastase avea puterea sa apese pe tragaci”

Cornel Dinu, operat de urgenţă! "Procurorul" sărbătoreşte Paştele în spital

Cornel Dinu considera ca „poate ca era mai bine” daca Adrian Nastase „avea puterea sa apese pe tragaci”, miercuri noapte, cand a incercat sa se sinucida.

Dinamovistul Cornel Dinu a declarat, marti, in fata spitalului Floreasca, ca ii ureaza sanatate lui Adrian Nastase, si ca „poate era mai bine” daca fostul premier „avea puterea sa apese pe tragaci”. „Nu pot decat sa-i urez sanatate si poate ca era mai bine daca avea puterea sa apese pe tragaci domnului Adrian Nastase, pe care il respect foarte mult„, le-a spus Dinu jurnalistilor prezenti in fata Spitalului de Urgenta.

Dinu a afirmat ca a venit pentru un control, dupa interventia chirurgicala pe cord suferita in august anul trecut. Dinamovistul a spus ca nu se simte rau. „Dar nici nu poti sa te simti bine intr-o astfel de Romanie barbara„, a sustinut Cornel Dinu.

Administratorul delegat al clubului Dinamo a fost operat pe cord de Serban Bradisteanu, acelasi medic care a efectuat, joia trecuta, interventia chirurgicala in cazul fostului premier, care a fost internat cu rani la gat dupa ce s-a impuscat in gat, incercand sa se sinucida. Miercuri, Instanta Suprema l-a condamnat pe Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul „Trofeul Calitatii”.

302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger