AcasăNewsCornel Dinu, operat de urgenţă! "Procurorul" sărbătoreşte Paştele în spital

Cornel Dinu, operat de urgenţă! „Procurorul” sărbătoreşte Paştele în spital

Cornel Dinu, operat de urgenţă! "Procurorul" sărbătoreşte Paştele în spital

Cornel Dinu a fost operat de urgenţă, după ce, joi noapte, a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Aici, a suferit o intervenţie chirurgicală, apoi a fost dus la Reanimare.

Medicii au decis că va rămâne în spital şi în următoarele zile, inclusiv de Paşte.

Operat de un celebru gastroenterolog

Joi noapte, Dinu, care a ajuns la 74 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală, condusă de celebrul gastroenterolog, Gabriel Constantinescu. Acum, din rezerva în care se află, vede stadionul lui Dinamo, care a ajuns „o ruină”.

Internat într-o rezervă cu vedere la stadion

Îmi face rău să mă uit la stadionul tinereții mele… a ajuns o ruină. Nici nu mă pot mișca deocamdată din pat, n-am mâncat nimic de două zile, sunt hrănit și hidratat prin perfuzii.

Am avut noroc cu prietenul meu Gabriel Constantinescu… a venit aseară la ora zece special pentru mine, după o zi întreagă de consultații ca să mă examineze și apoi să mă opereze… e cel mai bun gastroenterolog din România… el mi-a făcut și prima colonoscopie, în 2009…

E mare rapidist, îl iubea pe Fănuș Neagu și mi-a zis că pentru alt dinamovist nu făcea efortul ăsta.

M-a sunat să vadă cum mă simt Nicu Badea… e în Kuweit, face Paștele acolo… m-au mai sunat și Marin Iuhasz, și Andrei Gerea… Bogdan Pancu a fost azi-noapte aici cu fi-miu”, a spus Dinu, conform fanatik.ro.

author avatar
Andrei Ștefan
458 afisari

4 COMENTARII

  1. wow!
    cum sa spuna un medic asa ceva ca daca bolnavul era rapidist nici nu venea la el?
    vai de noi !

  2. Boieru’normal are prioritati!
    Plebea,moare dintr-o apendicitá!
    Intotdeauna a fost si o sa fie asa!
    Sa fie sanatos!

  3. Am apreciat mereu pe fotbalistul Cornel Dinu,NU acelasi lucru pot spune de omul Cornel Dinu …MOTIVUL: Cornel Dinu este omul care l-a NENOROCIT pe marele fotbalist NICOLAE DOBRIN (Gascanul sau Printul din Trivale),in anul 1970 la Campionatul Mondial de Fotbal din Mexic,cand din cauza lui Cornel Dinu,antrenorul selectionatei Angelo Niculescu,NU l-a inclus pe DOBRIN in niciun meci,macar 10 minute. Totul s-a intamplat in 1970 in Mexic la Guadalajara in cantonamentul echipei nationale de fotba,unde s-a incins o partida de poker intre Tamango,Dobrin,R.Nunweiller si Lucescu. Intre Dobrin si R.Nunweiller ,ramasi numai ei doi,se incinge un poker in doi,unde R.N pierde 4.000 marci si 9.000 dolari. Cornel Dinu apeleaza la Angelo Niculescu ca Nicolae Dobrin sa dea banii inapoi lui R.Nunweiller,dar Dobrin REFUZA categoric si de aici afla si ofiterul de securitate care insotea permanent echipa nationala. Repercursiunile au fost drasnice pentru Dobrin,toata carierea lui,mai ales ca a refuzat permanent sa joace la echipa Dinamo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger