AcasăNewsCornel Dinu: „Daum are o fata de Fuhrer tavalit dupa ce explodeaza...

Cornel Dinu: „Daum are o fata de Fuhrer tavalit dupa ce explodeaza grenada si se varsa benzina peste el”

Dinu l-a citit imediat pe Daum

Venirea lui Christoph Daum in Romania nu l-a lasat indiferent pe Cornel Dinu. Legenda clubului Dinamo crede ca echipa nationala a Romaniei nu avea nevoie de experienta unui somer, mai ales dupa ce s-a prezentat la Euro cu un asemenea personaj. Cornel Dinu este de parere ca Razvan Burleanu s-a grabit in alegerea facuta. Presedintele FRF mizeaza pe un tehnician iesit din fenomen si, mai important de atat, care nu stie nimic despre realitatea fotbalului romanesc.

Dinu l-a citit imediat pe Daum

In fine, comparatia Christoph Daum – Mircea Lucescu este una deplasata, mai crede „Procurorul”. „Daum e un tip controversat, cu o anumita carte de vizita. E greu pentru un antrenor strain sa inteleaga ce se intampla in fotbalul romanesc. Parerea mea e ca va fi aproape imposibil sa reuseasca o calificare la Campionatul Mondial din Rusia. El este un antrenor de echipe de club! (…) Nu poate fi niciodata la nivelul lui Lucescu. Mircea e un om cult din toate punctele de vedere, ca sa nu mai spunem de rezultate. Iar ceea ce e un mare avantaj fata de acest baiat venit din Germania, care are o fata de Fuhrer tavalit dupa ce explodeaza grenada si se varsa benzina peste el, e ca Mircea cunoaste realitatea fotbalului romanesc, halul in care am ajuns. Va fi foarte greu pentru Daum sa formeze o echipa competitiva la nivelul primei reprezentative”, a punctat Dinu.

Refuzat de Premier League!

Angajat mai mult part-time in ultimii sapte ani, Daum a cautat in 2015 sa dea marea lovitura: un transfer in Premier League. „Am fost in Anglia pentru 20 de zile. M-am intalnit cu agenti si diversi manageri, dar degeaba… e foarte greu sa intri in Premier League”, a declarat neamtul intr-un interviu acordat NZZ.
Anglia nu a fost singura tara care i-a trantit usa in nas. Si Elvetia nu a vrut sa aiba de-a face cu un asemenea personaj, federatia din Tara Cantoanelor preferand sa-l angajeze pe sarbul Vladimir Petkovici.

author avatar
National
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger