AcasăNewsCornel Dinicu, dus din nou la audieri. Patronul de la Ferma Dacilor,...

Cornel Dinicu, dus din nou la audieri. Patronul de la Ferma Dacilor, cu orele în fața anchetatorilor

sursa foto: wowbiz.ro

Continuă ancheta în cazul tragediei de la Ferma Dacilor, pensiunea distrusă de incendiul devastator din a doua zi de Crăciun a anului trecut.

Cornel Dinicu, omul de afaceri considerat a fi patronul de la Ferma Dacilor, a fost adus miercuri, încă de dimineață, pentru a fi audiat de către un procuror. Ar fi stat circa șase ore la audieri în sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova. Doar că nu ar fi și dat declarații. Alături de el s-au aflat și cei doi administratori ai firmei.

Conform unor surse, nici marți şi nici miercuri, 3 ianuarie, niciunul dintre cei trei nu a dorit să dea declaraţii în faţa procurorului de caz, potrivit observatornews.ro.

Citiți și: Anchetatorii au aflat care a fost sursa incendiului devastator de la „Ferma Dacilor”. Patronul și doi administratori, reținuți

Mărturia ce dă peste cap ancheta privind tragedia de la „Ferma Dacilor”: „E unul piroman”

„Spovedania” patronului de la „Ferma Dacilor”: „Urmează să fiu arestat!”

Patronul de la Ferma Dacilor rupe tăcerea: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”

Trei rețineri în acest caz

Atât Dinicu, cât și celelalte două persoane urmează să ajungă, miercuri, în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Ploieşti. În cazul lor s-a formulat o propunere de arestare preventivă, după ce marți au fost reținuți pentru 24 de ore.

Rămâne de văzut dacă patronul de la Ferma Dacilor va fi cercetat în libertate sau va merge în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Miercuri, 3 ianuarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a transmis, într-un comunicat, că „în dosarul privind incendiul izbucnit în data de 26 decembrie 2023 la Complexul turistic ”Ferma Dacilor” din localitatea Tohani, comuna Gura Vadului, județul Prahova, prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, din data de 03.01.2024, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de trei persoane fizice, respectiv față de un administrator statutar și doi administratori în fapt ai societății comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru (art. 255 alin. 1 și alin. 2 C.pen. rap. la art. 254 alin. 2 C.pen.)”.

Față de aceste trei persoane, în cursul zilei de miercuri, procurorul de caz a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, menționează aceeași sursă.

author avatar
Andrei Coman
180 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se pare ca Dinicu asta e carpanos rau, ca nu vrea sa dea taxa de protectie ; poate ca se gandeste ”daca le dau taxa acu’ or sa-mi ceara astia mereu, asa ca nu le dau nici de-al draku’; m-au facut ei acu’, ei, las’ca-i fac si io mai incolo, pai ce, ma fac ei pa mine? nu stiu cu cine au de-a face!”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger