AcasăNewsCornel Dinicu a detonat bomba: Ei au dat foc la la Ferma...

Cornel Dinicu a detonat bomba: Ei au dat foc la la Ferma Dacilor! Cine ar fi vinovaţii

Cine este patronul interlop de la Ferma Dacilor?Cine este patronul interlop de la Ferma Dacilor?/ Sursa FOTO: playtech.ro

Patronul de la Ferma Dacilor este ferm convins că incendiul a fost pus de o mână criminală. Cornel Dinicu nu acceptă varianta unui accident.

Anchetatorii vor face o expertiză prin care să stabilească dacă focul care a curmat viața a opt oameni a fost sau nu pus intenționat.

Omul de afaceri, audiat din nou

Potrivit unor surse, astăzi patronul interlop va fi audiat din nou, conform stiripesurse.ro.

„Avem și trei martori care au aspecte importante de declarat și cu siguranță aceștia vor fi audiați pentru această mână criminală, nu vorbim ipoteza cu țigara din incintă sau persoane rămasă, nu cunosc aceste aspecte”, a declarat noul avocat al lui Dinicu, Bogdan Aanei.

Doi cetățeni moldoveni, vinovaţii?

Cornel Dinicu a depus și o plângere penală în acest sens, deoarece este convins că cineva a dat foc intenționat.

Apropiații patronului de la Ferma Dacilor spun că vinovați ar fi doi cetățeni moldoveni, care în aceste momente plănuiesc să părăsească țara.

Ei ar fi fost angajați recent la pensiune și erau în pensiune în care a izbucnit incendiul, deoarece erau cazați la parterul uneia dintre case.

author avatar
Andrei Ștefan
823 afisari

2 COMENTARII

  1. „Doi cetățeni moldoveni, vinovaţii?”
    Pe langa cei doi cetateni moldoveni au fost vazuti in zona plimbandu-se doi cetateni nepalezi, unul vietnamez si inca unul din Madagascar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger