AcasăNewsCorlatean si Pivniceru, pionii suspendarii

Corlatean si Pivniceru, pionii suspendarii

In avanpremiera unei noi actiuni de suspendare a presedintelui, uselistii  lucreaza intens la deschiderea  canalelor de comunicare cu Europa si America.

Ministrii Titus Corlatean si Mona Pivniceru (foto jos) trebuie sa propovaduiasca suspendarea

Dupa ce au analizat pe toate partile esecul  din vara,  liderii USL au ajuns la concluzia ca ar trebui sa umble la mesajele  externe.

Mona Pivniceru

Fapt recunoscut chiar de liberalul Crin Antonescu, care a precizat ca USL va avea grija sa-si pledeze mai bine cauza peste granite. ”Pot sa fac pronosticul ca de aceasta data cancelariile europene vor fi mai bine informate, ca situatia va fi foarte clara pentru toata lumea”, a declarat presedintele PNL.

Pana la momentul suspendarii, uselistii au decis sa arunce buzduganele, sub forma ministrilor Titus Corlatean si Mona Pivniceru, cei doi demnitari avand misiunea de a-i incalzi pe occidentali. In timp ce ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, se cam jeneaza, ministrul de Externe Titus Corlatean pare incantat de sarcina care i-a fost trasata. ”In vara, USL a comunicat atat de prost, incat din aceasta cauza am pierdut batalia.  (…) Ca ministru de Externe am inceput din prima zi o comunicare directa cu UE, Consiliul European si alti cativa prieteni din structurile euro-atlantice”, a  afirmat Corlatean, citat de Der Standard. Fidel cauzei USL, ministrul de Externe  va avea ocazia  sa-si testeze abilitatile de comunicator cu prilejul reuniunii sefilor diplomatiilor din tarile membre NATO, care se va desfasura  zilele acestea la Bruxelles.

[poll id=”405″]

author avatar
Adelina Ionicel
962 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger