AcasăNewsCorlatean: Infiintam un comitet pentru integrarea europeana a Republicii Moldova

Corlatean: Infiintam un comitet pentru integrarea europeana a Republicii Moldova

Titus Corlatean

Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, senatorul PSD Titus Corlatean, a declarat, joi, ca in luna martie va fi infiintat Comitetul parlamentar comun Romania-Republica Moldova pentru integrare europeana.

Titus Corlatean

Corlatean a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca in luna martie, cel mai probabil peste trei saptamani, se va lansa, la Chisinau, prima reuniune a Comitetului parlamentar comun de integrare europeana in Parlamentul Republicii Moldova.

El a aratat ca acest comitet urmeaza sa acorde sprijin autoritatilor din Republica Moldova pentru adoptarea legislatiei europene si infiintarii institutiilor specifice.

„Vom asigura expertiza pentru implementarea acquis-ului comunitar”, a mai spus presedintele Comisiei de politica externa din Senat.

author avatar
Ciprian Purice
134 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oare nu vi-i clar ca din TARA, STAT recunoscut international nu doruim sa fim JUDETE inapoiate si discriminate ale RO? Smecheria cu „unirea”si asa-zisul „ajutor” de integrare in …RO – nu trece. RO si-a confirmat multsecularul rol al Valahiei fata de Moldova de „frati” neprieteni. „SMECHERISMUL” primitiv manelist e „religia” si „politica” mai noua a RO si fara gres este depistata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger