AcasăNewsCorlatean: Infiintam un comitet pentru integrarea europeana a Republicii Moldova

Corlatean: Infiintam un comitet pentru integrarea europeana a Republicii Moldova

Titus Corlatean

Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, senatorul PSD Titus Corlatean, a declarat, joi, ca in luna martie va fi infiintat Comitetul parlamentar comun Romania-Republica Moldova pentru integrare europeana.

Titus Corlatean

Corlatean a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca in luna martie, cel mai probabil peste trei saptamani, se va lansa, la Chisinau, prima reuniune a Comitetului parlamentar comun de integrare europeana in Parlamentul Republicii Moldova.

El a aratat ca acest comitet urmeaza sa acorde sprijin autoritatilor din Republica Moldova pentru adoptarea legislatiei europene si infiintarii institutiilor specifice.

„Vom asigura expertiza pentru implementarea acquis-ului comunitar”, a mai spus presedintele Comisiei de politica externa din Senat.

author avatar
Ciprian Purice
134 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oare nu vi-i clar ca din TARA, STAT recunoscut international nu doruim sa fim JUDETE inapoiate si discriminate ale RO? Smecheria cu „unirea”si asa-zisul „ajutor” de integrare in …RO – nu trece. RO si-a confirmat multsecularul rol al Valahiei fata de Moldova de „frati” neprieteni. „SMECHERISMUL” primitiv manelist e „religia” si „politica” mai noua a RO si fara gres este depistata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger