AcasăNewsCorlatean ii arata cartonasul galben ambasadorului Oszkar Fuzes

Corlatean ii arata cartonasul galben ambasadorului Oszkar Fuzes

Ministrul Titus Corlatean (foto) nu este dispus sa tolereze declaratiile neinspirate ale ambasadorului ungar Oszkar Fuzes

Urmatoarea eroare va fi si ultima. Acesta este avertismentul pe care ministrul de Externe, Titus Corlatean,  l-a transmis ambasadorului Ungariei la Bucuresti, Oszkar Fuzes.

Ministrul Titus Corlatean (foto) nu este dispus sa tolereze declaratiile neinspirate ale ambasadorului ungar Oszkar Fuzes

Oszkar Fuzes va zbura la prima greseala. O spune chiar ministrul Titus Corlatean, care nu si-a ascuns nemultumirea fata de reactia diplomatului ungar  in spinoasa problema a arborarii steagului secuiesc.

”Sper sa nu ma faca greseli, pentru ca a doua zi isi inceteaza mandatul la Bucuresti”, a declarat ministrul de Externe, precizand ca  oficialul a primit instructiuni sa-si tina gura. ”Faptul ca a fost cumintit acest ambasador in mod necesar dupa discutia pe care am avut-o cu omologul meu ungar, mesajul nostru a fost foarte clar si a primit instructiuni: ambasadorul sa taca. Daca va face alte greseli similare, evident, de aceasta data noi am facut un efort urias, am facut un efort urias de calmare, de a gestiona rational acest aspect, pentru ca altfel trebuia sa-si inceteze imediat mandatul”, a mai spus Corlatean.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger