AcasăNewsCorlatean, certat de “baroni” ca nu poate pune mana pe Justitie!

Corlatean, certat de “baroni” ca nu poate pune mana pe Justitie!

Titus Corlatean se teme de proprii subalterni

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, „baronii” PSD l-au insarcinat pe Titus Corlatean cu indeplinirea misiunii de „evacuare fortata” si cat mai grabnica a Laurei Codruta Kovesi si a lui Daniel Morar de la conducerea Parchetului General si a DNA.

Titus Corlatean se teme de proprii subalterni

Insa cea mai mare temere a „vechii garzi” din PSD s-a adeverit. Pana la schimbarea principalilor inamici publici, cei doi au declansat un atac fara precedent pe frontul Justitiei, dand lovitura dupa lovitura fruntasilor social democrati. In tot acest timp, desi colegii de guvernare il imping de la spate sa-i infrunte pe Kovesi si Morar, Corlatean este incapabil de cea mai mai mica reactie. Dar sa mai si puna mana pe Justitie, cum era planul initial!

I-a luat frica!

„Greii” din PSD Marian Oprisan, Liviu Dragnea si Dan Nica se caiesc ca au acceptat un „impotent” politic in fruntea Justitiei

Vazand ca Titus Corlatean se dovedeste prea slab pentru a pune presiune publica pe cei doi procurori care continua sa faca  ravagii printre ei, liderii importanti ai PSD au incercat sa-l impulsioneze.

16.05.2012 – „National” a dezvaluit misiunea secreta a lui Corlatean

Astfel, dupa cum sustin sursele noastre, „grei” din partid ca Marian Oprisan, Liviu Dragnea sau Dan Nica i-au dat si solutia concreta prin care sa-si atraga de partea sa o parte importanta din magistratii cu functii de conducere. Astfel, Corlatean a primit o lista cu 224 de cereri inaintate de magistrati din teritoriu catre ministrul Justitiei. Multe se refera la alocarea de fonduri pentru repararea sediilor instantelor pe care le conduc, iar altele la dotari suplimentare. Au fost identificate chiar si solicitari de avansare in functie. Astfel ca tot ce avea de facut Corlatean era sa plece intr-un turneu prin tara, pentru a castiga bunavointa magistratilor prin rezolvarea solicitarilor acestora. Numai ca, spre stupefactia tuturor, ministrul Justitiei a ratat sansa oferita, vaitandu-se ca ii este frica de Daniel Morar, care i-ar putea pune procurorii DNA pe urme, acuzandu-l apoi de trafic de influenta. A fost momentul in care „baronii” l-au acuzat fatis ca nu are „sange de ministru”.

author avatar
Toni Matei
1.150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger