AcasăNewsCorina Vintan: "Ii multumesc premierului Ungureanu pentru incredere si il asigur de...

Corina Vintan: „Ii multumesc premierului Ungureanu pentru incredere si il asigur de loialitatea mea!”

Corina Vintan, fost purtator de cuvant la Ministerul de Externe cand institutia era condusa de Mihai Razvan Ungureanu si actual managing partner al companiei de consultanta Links Associates, a declarat ca i s-a propus sa faca parte din echipa premierului, dar ca va continua proiectul antreprenorial.

„Pentru a pune capat speculatiilor aparute in presa, mentionez ca am fost  solicitata sa revin intr-o echipa condusa de Mihai Razvan Ungureanu, de  data aceasta din pozitia de premier, insa am considerat ca in acest moment  am o responsabilitate fata de proiectul  meu antreprenorial inceput acum 4 ani, pe care l-am dezvoltat cu multa  truda alaturi de cei 10 colegi ai mei, profesionisti desavirsiti. In  acest moment conduc Links Associates, o companie care detine in  portofoliu 10 clienti, unii dintre ei mari investitori cu operatiuni la  nivel mondial.

Ii multumesc premierului pentru increderea acordata si il asigur de toata loialitatea mea. Pentru mine, aceasta postura a lui Mihai Razvan Ungureanu reprezinta un nou inceput pentru Romania in care cred cu tarie. In ceea ce priveste Purtatorul de Cuvant al Guvernului, asa cum i-am spus  si premierului, recomand o persoana cu o  solida pregatire economica  si cu o mare  transparenta  fata de mass-media”, mentioneaza Corina Vintan intr-un comunicat.

author avatar
Ciprian Purice
1.542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger