AcasăNewsCorina Ungureanu, implicata intr-un accident rutier langa Focsani. Primele declaratii ale fostei...

Corina Ungureanu, implicata intr-un accident rutier langa Focsani. Primele declaratii ale fostei gimnaste!

Corina Ungureanu spera sa reprezinte Romania in Parlamentul European

Fosta componenta a nationalei de gimnastica, alaturi de care a castigat doua titluri mondiale, a trecut printr-o experienta pe care nu o va uita prea curand.

Corina Ungureanu

Fosta sportiva, care, mai nou cocheteaza cu politica si vrea sa reprezinte Romania in Parlamentul European, a trait clipe de cosmar. Aflata in zona Moldovei cu scop politic, in legatura cu alegerile europarlamentare din primavara, la care are in plan sa candideze, Corina Ungureanu a fost protagonista unui incident nedorit. Masina in care se afla fosta gimnasta, la volanul careia era fratele acesteia, a fost implicata intr-un acccident rutier destul de grav, ce a avut loc seara trecuta, langa Focsani. Din fericire, in afara unor leziuni cu care s-a ales fratele fostei sportive, niciunul dintre cei trei pasageri aflati in cele doua autoturisme care s-au lovit nu a fost grav ranit.

Desi foarte speriata, dupa accident, Corina Ungureanu e constienta ca lucrurile ar fi putut fi mai grave, ca urmare a multumit Cerului ca toata lumea e teafara. „Fratele meu conducea masina si a avut inspiratia de a trage de volan dreapta. Altfel, impactul era frontal. Fratele meu are o leziune usoara la mana. Masina este destul de serios avariata”, a declarat Corina, pentru phon.ro.

Din cate se pare, soferul autovehiculului care a lovit masina in care se afla Corina Ungureanu nu s-a asigurat suficient inainte de a face o manevra, ajungand sa provoace un accident soldat cu avarierea serioasa a celor doua masini. Politia a deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca exact ce anume a dus la producerea accidentului si ce risca soferul gasit vinovat.

596 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger